Movie of the month – Get Smart

.

Denne måneds Movie of the Month er filmen Get Smart. Den er fra 2008, men jeg hørte først om den i starten af juli måned.

Filmen handler om nogle agenter fra det tophemmelige amerikanske spionagentur Control. Deres identitet bliver afsløret, hvilket betyder, at den skarpe analytiker Maxwell Smarten bliver forfremmet til agent, hvilket er noget han har drømt om længe.
Maxwell Smarten bliver makker med den han store idol indenfor agentverden, agent 99 og den eneste agent, hvis identitet ikke er blevet afsløret. Deres første mission sammen bliver, at redde verden fra et ondt forbrydersyndikat.

Jeg havde ikke læst eller hørt om filmen før jeg så den og skal jeg være helt ærlig, så forstod jeg ikke rigtig handlingen, eller hvilken genre den er.. har efterfølgende fundet ud af, at den er under genren actionkomedie, hvilket passer meget godt.
Filmen blev set og den var da også spændende. Og bare ud fra skuespillerne, er det en film, som jeg gerne vil se.

Antal af stjerner: 3 ud af 6. Og grunden til det er, at filmen virkede meget forvirrende og jeg havde svært ved at forstå handlingen i filmen.
⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.