Anti-rødme creme – ny fantastisk creme til skandinavisk hud

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Ecooking ///

Jeg har før nævnt min store begejstring for Ecooking og deres produkter. Jeg er snart ved at have været godt igennem det meste af deres sortiment og har været lige begejstret hver gang.
Noget af det som gør, at jeg er rigtig glad for Ecookings produkter er, at alle deres produkter er økologiske, 100% veganske, fri for parabener og farvestoffer. Herudover er de fleste også uden parfume og som prikken over iét, så er det et dansk brand.

Så som I nok kan læse jer til, så er jeg godt begejstret for Ecooking og deres produkter 😊 Og min begejstring blev da heller ikke mindre, da jeg hørte at der er lanceret et nyt produkt. 😊🙌🏻

Deres nyeste skud på stammen er deres Anti-Rødme creme. Et helt nyt vidundermiddel til os med skandinavisk hud. Et produkt der lige er landet på hylderne nu her i september.
Kort fortalt er deres nye Anti-Rødme cremeen lindrende creme, som effektivt går ind og reducerer irritation, samtidig med at den har en modvirkende kraft mod rødme og beroliger huden. Dette gør cremen helt ideel den skandinaviske hud, som er udsat i alle former for vejr. Og herudover så er den faktisk helt genial til en sensitiv hud og & Acneramt hud.

Økologiske og 100% veganske

Jeg har været så heldig allerede at få fingerne i Anti-Rødme cremen‘ og jeg siger jer at den er god! Jeg har nu brugt den både morgen og aften i godt to uger og jeg kan hurtigt se en virkning. Her tænker jeg på området omkring mit ar ved øjet. Mit ar er efter en time lidt mindre synligt. Det kan stadig ses tydeligt, men jeg kan sagtens se en forskel. Så har I rødme som er mindre markant, så tror jeg faktisk godt at det kan blive reduceret en hel del. Det siges dog, at cremen skal bruges i 28 dage, før det fulde resultat kan opnås, så det kan jo kun blive bedre ☺️

Et andet af Ecooking produkter, som jeg også gerne vil vise, er deres øjencreme. Det er faktisk et af deres produkter, som jeg endnu ikke har prøvet. Og det er jo en kæmpe fejl, da jeg er en af de personer, som bruger øjencreme hver dag. Men bedre sent end aldrig, som man jo siger ☺️

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.