Kan man spole tiden tilbage?

I disse dage kunne jeg virkelig godt bruge, at man kunne spole tiden tilbage. Bare en måned eller tre.. Komme lidt væk fra hverdagen.

Tager vi tre måneder tilbage, så var jeg, faktisk lige præcis i dag, i Nice (og Monaco). Og for blot en måned siden, var jeg lige landet på Mallorca. På Mallorca stod det ned i stænger i starten af tiden, men det klarede heldigvis op kort tid efter.
Både Nice og Mallorca er begge rejsedestinationer, jeg gerne så mig selv være på lige nu. Den der følelse i, at trække stikket, nyde solen, varmen og friheden. Friheden i at bare kunne slappe af og tillade sig det, spise god mad, drikke vin og bare tage det hele som det kommer.

Men desværre er virkeligheden en anden og jeg har brugt dagen på arbejde og efterfølgende været en tur i IKEA og Ilva og se på et nyt spisebord, hvilket jeg godt kunne bruge. Men jeg er simpelthen så meget i tvivl om, hvilken slags det skal være. Jeg ved, at jeg gerne vil have træ ben, men jeg kan ikke helt finde ud af, om bordpladen skal være i træ eller hvidt.. Det skal ikke være nemt..!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.