Outfit 2018 #7 – Fødselsdags outfit

.

Kjole Lush | Sandaler ZaraTaske CelineSolbriller Prego By Karen Simonsen | Ur Rolex | Armbånd Hermès | Fingerring Arvestykke |

Endnu et af de der sjældne outfits billeder har ramt bloggen 😊 Denne gang er det billeder fra min fødselsdags tilbage i august måned.
Jeg var lige startet ferie og havde derfor sovet uden vækkeuret – fantastisk følelse 😊 Og husker jeg helt korrekt, så blev jeg vist også lidt længere i sengen, end hvad godt er.

Min niece har fødselsdag samme dag som jeg. Så om eftermiddagen var jeg inviteret til boller, kaffe og lagkage. Og om aften var min mor og jeg ude og spise. Vi havde bestilt bord på Restaurant Mielle. Hele den oplevelse kan I læse mere om her 😊

Men tilbage til selve outfittet. Kjolen viste jeg også her. Jeg købte den i Brooklyn sommeren 2016, men det er først i år, at jeg er begyndt at bruge den. Jeg parrede den med min Celine taske, hvilket er mit nyeste taske køb fra Cannes. – Ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for den! Jeg følte mig helt pastel agtig. Jeg manglede bare lige noget pastel rødt/lilla, så ville den bare helt hjemme 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Tina

    Stort tillykke til jer begge to:-)
    Du er super smuk i den kjole og ved klatrerosen:-)
    Dit hår set så frisk og flot ud.
    God weekend søde:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.