Pre-fødselsdag på Madklubben Østerbro

Jeg fyldte år i sidste måned og min sidste dag som 31 årig brugte jeg sammen med en veninde. Vi fejrede min sidste dag som 31 årig end at tage ud og spise. Bedre måde kan man da næppe bruge dagen☺️

Jeg har længe gerne ville besøge Madklubben på Østerbro, da jeg synes at deres menuer altid virker indbydende. Min veninde var heldigvis med på den ide ☺️
Udover deres interessante menu, så elsker jeg at de har en terrasse. Så jeg krydsede fingre for, at vejret var med os, så vi kunne sidde uden døre. Vejret var da også rigtig fint i de første 10 minutter, men herefter begyndte skyerne at komme og kort tid efter, begyndte de første regndråber at ramme os. Vi (sammen med resten af selskabet på terrassen) valgte derfor at trænge inden døre, da vådt mad bare ikke er særlig indbydende. Dette gjorde desværre, at vi måtte vente i godt 40 minutter på, at vores bestilling blev noteret ned! Men vejret kan personalet selvfølgelig ikke være herrer over og de beklagede da også. Men jeg kunne alligevel ikke lade være med at føle mig lidt overset, da der en del gange gik tjenere forbi os.

Men tjeneren kom og vi fik noteret vores mad og drikke ☺️

Læs også: Julefrokost på Bistro Royal

Min veninde og jeg valgte 2 retter hver, en forret og en hovedret, hvortil vi delte en flaske hvidvin. Til forret valgte jeg deres Ceviche, hvilket bestod af råmarineret torsk med af lime, chili, mango, løg og sprød papadum. Det smagte virkelig godt og så var jeg lidt fan af den sprøde papadum, som jeg ikke før har smagt.
Til hovedret valgte både min veninde og jeg deres Label Rouge Kylling, hvortil der var rysteribs, mormorsalat og kyllingesovs. Det smagte også ganske udmærket. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men det smagte fint.
Jeg havde egentlig overvejet deres Grydestegte Blomkål, men jeg har en eller anden ide om, at jeg ikke vil blive mæt af en blomkål. Men det så nu lækkert ud, da jeg så damen ved nabo bordet få det serveret. Så jeg tænker, at næste gang (eller næste gang igen eller igen 🙈), så skal jeg prøve at vælge den ‘kød frie’ ret, hvis den lyder mere spændende end de andre ☺️
Madklubben Østerbro er i hvert fald et sted, som jeg gerne sætter mine ben igen☺️🙌🏻

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Jeg elsker papadum :-) Min søster havde for mange år siden en kæreste, hvor jeg tit var med hjem og spise hos hans forældre. De lavede ofte papadum. Ved ikke om der er nogen sammenhæng, men de var fra Sri Lanka, forældrene. Du kan købe en pakke til en 10’er i Søstrene Grene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.