Det vil jeg lave i efterårsferien – Hvis jeg altså havde ferie..

.

| Trøje Mors  🙈 | Nederdel WonHundred | Boots Only |

Efteråret er kommet og kastanjer og blade har for længst præget både fortov og cykelstier. Efteråret er generelt en utrolig smuk årstid, hvis I spørg mig. De blade som stadig sidder på træerne går fra grønne til gule, nogle sågar røde og jeg har fundet min læderjakke frem 😊
Herudover står efterårsferien også for døren, hvilket betyder at det er højsæson for ferie. Desværre er jeg ikke selv i den kaliber, at have efterårsferie – nogle må jo holde hjulene i gang 😊 Og at mange holder fri i den uge kan i den grad mærkes om morgen, hvor gaderne er mere eller mindre menneske tomme, hvis man sammenligner med andre uger.

Selvom jeg ikke selv er den heldige indehaver af efterårsferie, har jeg tilladt mig selv, at leget lidt med tanken om efterårsferie og hvad jeg ville bruge sådan en hel uge på.

Mit aller største ønske ville helt klart være en tur til udlandet. Her tænker jeg enten til London eller Paris. Paris er en af de smukkeste storbyer jeg har været i og jeg har en stor drøm om at besøge Claud Monet have i Giverny  Jeg har været fascineret af Monet siden jeg var helt lille og har haft et ønske om at besøge hans have i mange år. Jeg malede sågar en af hans åkande billeder tilbage i 2. klasse. Et billede som lige siden har hængt hjemme i mine forældres soveværelse.
At London kommer på ‘rejse’ listen skyldes, at jeg aldrig har været i London (jo en dag tilbage i 1998, men det tæller vist ikke..😕)

Det vil jeg lave i efterårsferien – Hvis jeg altså havde ferie..

Men skulle det ikke være en rejse, så kunne jeg godt bruge en uge med følgende:

 • Tage en tur i Biografen – det er så sjældent at jeg tager i biografen og der plejer altid at komme nye film op
 • Tage på Comedy Zoo – noget jeg virkelig også bør gøre mere
 • Gå en tur – bare lukke hoveddøren og gå den retning jeg har lyst til. Ingen fast rute, men bare gå i den retning som lige falder mig ind.
 • Tage en tur i skoven – Det er så hyggeligt og afslappende og noget jeg desværre aldrig får gjort.
 • Tage en tur i Tivoli og se deres Halloween udsmykning og spise frokost i deres Food Hall
 • Starte på en ny serie – Nogle gode bud?
 • Tage morgenkaffen med i sengen og blive der hele formiddagen
 • Have en hel dag uden planer og bare gøre det, som jeg har lyst til
 • Tage ud og nyde en god morgenmad eller frokost i byen
 • Prøve at starte op på mit strikkeri og hækleri igen. Det har ligget på hylden længe og jeg frygter at jeg har glemt det..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Det lyder til at du nok skal få en skøn ferie – selvom den tur til Monet’s have også lyder helt fantastisk. Mit ynglings Monet billede er af en pige der går i hans have.

  Et godt bud på en ny serie vil være Mayans fra HBO, hvis du kunne lide sons of archery, er den er lige i skabet :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.