Outfit 2018 #9 – Den hvide kjoler jeg aldrig bliver træt af

| Kjole Gammel.. | Sandaler Zara | Taske Gucci | Ur Daniel Wellington | Solbriller Prego By Karen Simonsen |

Et dagens tilbage fra august måned, fra min ferie på Mallorca. Kjolen er en af de sommerkjoler, som jeg har været rigtig glad for længe. Jeg har dog haft tænkt på, om jeg er ved at blive for gammel til den..? Jeg købte den tilbage i sommeren 2013 i en butik i Nykøbing Sjælland og den har derfor 5 års jubilæum i år. Det var i sådan en lille butik, der solgte ting, som de selv havde købt hjem fra Italien og de havde derfor kun denne én kjole i denne slags. Jeg ved desværre derfor ikke, hvilket mærke den er fra. :(

Kjolen har som sagt mange år på bagen og har derfor også været på bloggen gemmen de sidste somre. Blandt andet tilbage i 2013, hvor jeg var på Kreta, i sommerhus og i 2014 på Østerbro. Men dens feminine design gør, at jeg kan bruge den igen og igen og igen. Og mon ikke, at den også kommer på igen til næste sommer. Jeg har i hvert fald svært ved at ligge den fra mig ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.