September News 2018

.

| Lamper Bestlite | Halstørklæde MbyM | Kjole Ellos Collection | Top Cream | Striktrøje MbyM | Hårklemme LÉ MOSH | Nederdel Betty London | Nederdel Neo Noir | Køleskab Siemens |

September måned er veloverstået og det er tid til at gøre status over mine september køb. Skal jeg være helt ærlig, så troede jeg faktisk ikke, at jeg ville nå at købe noget. Eller i hvert fald ikke særlig meget. Jeg købte nemlig først noget d. 16 og så igen d. 23. Men jeg formåede at komme godt igen sidst på måneden 🙈

Heldigvis har mine køb været nogle som jeg er glade for. Nogle har været godt planlagt og andre impulskøb.
Dem som har været planlagt har blandt andet været kjolen fra Ellos Collection. Den har jeg haft kigget på i en god rums tid. Mens både nederdelen fra Neo Nior, striktrøjen og halstørklædet, begge fra MbyM var nogle små impuls køb d. 29. og 30. september. Jeg havde dog inden betalingen spurgt til, om varerne kunne byttes og gik hjem og prøvede det sammen med andet i garderoben og de er godtaget ☺️

Herudover har jeg også fået lidt fint nude fra Betty London og Cream indenbords. Jeg er vild med Cream og deres feminine univers! Kender I ikke Cream, så vil jeg i den grad anbefale at tage et kig på deres tøj. De formår at kombinere det feminine sammen med det praktiske og så er det pænt og kvaliteten i top.
Yderligere blev det til et nyt hårklemme fra LÉ MOSH. Jeg havde ellers sendt lange øjne efter dette fra Everneed , men jeg synes at 249 kroner for en hårklemme er lige i overkanten og dette fra LÉ MOSH var lidt mere overkommeligt med en pris på ‘kun’ 99,95 kroner.

Og så kom der også lidt nyt til køkkenet. Jeg er jo desværre ved at indse, at en flytning nok ikke ligger inde for rækkevidde og prøver derfor at gøre lidt nyt ved lejligheden i stedet for. Det blev derfor til et nyt køleskab og lamper til over køkkenvasken (som jeg blandt andet skrev om her☺️). Det næste projekt bliver nok (forhåbenligt) et nyt spisebord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.