Sodastream – Min favorit køkken gadget

/// Indlæg lavet i samarbejde med Sodastream ///

Det der med at drikke vand, er noget som er super vigtigt. Det siges at man skal drikke omkring 1.5 liter om dagen. Men det er ikke altid, at det er lige spændende at drikke vand. Det synes jeg i hvert fald ikke. Det kan godt blive lidt kedeligt nogle gange. Jeg er derfor rigtig godt bruger af min Sodastream maskine. Det er nok en af de, af mine køkkenting, som er aller mest brugt. Jeg bruger den stort set dagligt. 

Bare for at nævne nogle af alle fordele ved, at jeg er så glad for min Sodastream er blandt andet:

 • Den er nemt at bruge
 • Den fylder ikke så meget
 • Jeg har mulighed for selv at vurdere, hvor meget brus jeg ønsker – jeg er vild med meget brus og kan næsten ikke få brus nok☺️
 • Man sparer på plasticflasker
 • Man slipper for at gå ned med alle pant flaskerne
Jeg er særligt glad for at bruge agurk

Min sodastream er modellen PowerEn maskine, hvor man kan bestemme hvor meget kulsyre der skal tilføres ud fra tre forskellige knapper. Og som noget helt nyt, så jeg har lige fået anskaffet mig en af deres nye flasker, DWS-flaske. En flaske, der modsat Sodastreams andre flasker kan tåle at komme i opvaskemaskinen.
Og så bliver jeg simpelthen nød til at reklamere for deres Watermix. Særligt deres Pineallpe Grapefruit og Classic Orange jeg helt vilde med. Men så har jeg også prøvet at kaste mig ud i deres Cola. Inden jeg tog hul på Colaen var jeg noget skeptisk – Ville den nu også smage som Cola, eller ville det være mere over i den der rigtig billig Cola smag..?!🤔 Men heldigvis blev jeg rigtig positiv overrasket. Den smager selvfølgelig ikke som Coca Cola, men der var også langt ned til billig Cola, men den slår nu ikke mine andre favoritter. Men det er j sundt at prøve noget nyt nogle gange ☺️

Udover at være stor fan af Sodastreams smagsvarianter, så er jeg også stor fan af at bruger frugt og grønt i mit vand. Jeg er særligt glad for at bruge agurk – jeg synes at det giver en rigtig god og frisk smag. Det samme gør mynte og citronmelisse.

Hvad gør I for at drikke nok vand i hverdagen? Måske I har nogle gode tips jeg kan blive inspireret af ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

 1. Det er også smart med sådan en maskine :D

  Jeg har altid 0,5 liters flasker i køleskabet med vand, synes ikke det er svært at drikke så længe det er helt koldt :D

 2. Jeg er også ret glad for min noget ældre sodastream maskine, jeg bruger den ofte kun til danskvand. Så tvister jeg den op med citron, agurk og mynte – det er min favorit sammensætning.
  Ellers har jeg altid almindeligt vand på køl, nogle gange også med agurk og citron i.

 3. Heidi Nicoline

  Jeg er lidt forvirret af at der over denne artikel står GiveAway, men i teksten læser jeg ikke hvordan at den kan vindes ? :) (Ude på forsiden før at man vælger artiklen altså)

  Bedste tip til at drikke mere vand er at hente en app som minder en om hvor ofte at man skal drikke og hvor meget som skal drikkes.

  • Hej Heidi,
   Det kan jeg godt forstå at du er forvirret omkring. Det er en fejl fra min side. Men jeg kan glædeligt sige, at der kommer en give away senere med Sodastream :)
   Appen kender jeg ikke, men den må jeg se nærmere på – tak :)

  • Som barn havde jeg en af de helt gamle. Det var en ren fest at lave danskvand og alle de prutte lyde som den gav med sig :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.