Støt kampen mod brystkræft med den lyserøde sløjfe

Inslæg lavet i samarbejde med Estée Lauder

En af de bedste og vigtigste ting ved oktober måned, er at der sættes utrolig meget fokus på kampen mod brystkræft.
Brystkræft er en af de mest udbredte former for kræft og den som rigtig mange rammes af. I 2015 fik 4.668 kvinder og 6 mænd konstateret brystkræft. Heldigvis er overleves procenten i dag høj, 97 % lever stadig efter 1 år og efter 5 år er overlevelses procenten på 87 %. Men dette er selvfølgelig ikke godt nok!

Tal viser, at stort set alle har en tæt på kroppen, som har eller har haft brystkræft. Min mormor havde brystkræft og jeg tror også at det var med til, at tage på hende. Hun døde tilbage i 2002 og forskning viser, at kræft har det med at hoppe en generation over. Hvilket må betyde, at jeg er den næste i rækken.. Men heldigvis er forskningen indenfor brystkræft blevet meget bedre siden da 🤞🏻☺️

Støt kampen mod brystkræft

For at vende tilbage til første sætning i dette indlæg, så er der ekstra fokus på kampen mod brystkræft i oktober måned og man ser mange bære Den Lyserøde Sløjfe, hvilket symboliserer at man støtter op om forskningen for området. 

Én af dem, som støtter rigtig meget op omkring kampen mod brystkræft er Estée LauderEstée Lauder har siden 1992 støttet kampen mod brystkræft, hvilket jeg synes er noget så smukt.
Måden Estée Lauder støtter på er, at de blandt andet lancerer én af deres mest anerkendte cremer, nemlig deres Advanced Night Repair creme hvilket udkommer i en særudgave med en rigtig fin nøglering. Og alt salget herfra går til forskningen indenfor brystkræft.

Heldigvis er Estée Lauder ikke helt alene med at indsamle penge til brystkræft. Clinique har også valgt at støtte op om kampen og det samme har Origins.
Så udover Estée Lauder’s Advanced Night Repair, så går alt køb af Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ og Origins Hand & Mind Relief også til kampen mod brystkræft.
Særligt Cliniques Dramatically Different Moisturizing Lotion+, er jeg utrolig vild med og et produkt som jeg elsker 💕

Jeg kan derfor ikke gøre andet end støtte stort op omkring salget af produkterne og kan ikke sige anden end STØT, STØT og atter STØT(!) det går til et godt og utrolig vigtigt formål.

Kilde: cancer.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.