Følelsen af at have hænderne over hovedet, ved at kunne oplade telefon og høre musik på en og samme tid

/// Indlæg lavet i samarbejde med MOBILCOVERS.dk ///

Jeg købte min iPhone 8 tilbage i januar måned. Min telefon var gået godt i stykker efter ulykken og havde derfor længe trængt til at blive udskiftet. Men da jeg ikke er stor fan af, at høretelefonstikket er det samme som opladerstikket. Havde jeg prøvet at trække det så langt ud som muligt, med at købe en ny telefon. Men til sidst kunne min gamle iPhone 7 ikke længere og en udskiftning var en nødvendighed.

Den største grund til, at jeg er lettere irriteret over, at høretelefonstikket er det samme som opladerstikket er, at jeg ikke kan høre musik og oplade telefonen samtidig. Og lad os nu bare være ærligt, iPhones batterier er ikke dem som holder længst. Så har jeg hørt radio på vej til job, tjekker mails, instagram mm. så er batteriet hurtigt brugt op..😣. Men heldigvis har Appel haft hovedet med sig, de har nemlig udviklet en Belkin Lightning Audio + Charge RockStar (kært barn har mange navne..), hvilket er et stik, som gør det muligt netop at høre musik og oplade telefonen på en og samme tid.

Endelig kan jeg høre musik og oplade min telefon samtidig

Jeg fandt mit nye Belkin Lightning Audio + Charge RockStar stik hos MOBILCOVERS.DK. En hjemmeside som herudover også har et rigtig stort udvalgt af de populære covers fra iDeal Of Sweden, tilbehør til iPhones, men man kan også finde covers mm til blandt andet Samsung, HTC, SONY, Nokia og  Huawei.

Lige nu har MOBILCOVERS.DK Black Week fra d. 19-25 november, hvilket betyder gode tilbud hele ugen. I den periode har de blandt andet 30 % på alt fra iDeal Of Sweden og 20 % på alt Richmond & Finch, samt gove tilbud på 1000 andre varer.
Udover mit nye
 Belkin Lightning Audio + Charge RockStar faldt jeg også over to covers. Det ene fra iDeal Of Sweden og det andet fra Richmond & Finch. Jeg har hele tiden syntes at deres covers var noget dyre. Men hvis man kan spare lidt procenter, så slår jeg gerne til ☺️ Og hvad der er sparet, er tjent, ikke sandt?☺️ Og så for gøre det hele lidt bedre, så modtog jeg min bestillingen allerede dagen efter. Pakken lå foran min hoveddør på 5. sal næste morgen – det er altså god service, hvis I spørg mig ☺️
Jeg er dog stadig også rimelig hooked på dette Floral Romance cover og dette Pilion Pink Marble cover. Synes at de er så fine. Så hvem ved, måske jeg slår til igen ☺️

Find også massere af gode tilbud hos TABLETCOVERS.DK der også holder Black Week fra d. 19-25. november hvor man kan spare op til 80 %

Nu er jeg derfor den glæde ejer af, at kunne høre radio og oplade min mobil på en og samme tid, samtidig med at min mobil er beskyttet på en pæn måde ☺️ Så et stort tak til MOBILCOVERS.DK ❤️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.