Når lyset går og jeg er doven

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Lyskilderdirekte.dk ///

I sidste weekend var mine forældre forbi mig og skulle hjælpe mig med at sætte mit nye spisebord sammen og ligesom min mor er sød at tage min spisebordslampe ned og stille den på gulvet, formår hun ved samme lejlighed at svinge den ind i mit sofabord, hvilket relaterer til, at pæren går 🙄 Nu er jeg ikke en, som har tonsvis af lampepærer liggendene. Normalt har jeg en almindelig pæne – en af dem med stor fatning. Men denne pærer er en af dem, som skal bruge en mindre fatning..

Heldigvis skete uheldet på højlys dag og det var derfor ikke noget problem at fortsætte projektet ’saml spisebord’. Men nu er vi jo kommet til den tid af året, hvor det begynder at blive mere og mere mørkt. Og jeg vil derfor have svært ved at undvære lys over mit spisebordet. Jeg var derfor en tur forbi min lokale SuperBrugsen samme eftermiddag for at købe en ny pære til min spisebordslampe. Men der havde jeg desværre ikke heldet med mig. Det havde kun de ’normale’ pærer, hvilket jeg egentlig godt vidste.. Jeg kan nemlig huske at de heller ikke har de halogenpærer jeg skal bruge i min entre 🙄 Sidst jeg kunne bruge sådan en, endte jeg faktisk med at bestille dem på nettet, da det var den nemmeste løsning og så blev de også leveret lige til døren. Hvilket jo var dejlig nemt.

Og hvorfor ikke gentage en god succes? 😊 Jeg valgte denne gang for at gøre det samme. En nem google søgning sendte mig videre til lyskilderdirekte hvor jeg hurtigt kunne finde den pærer jeg stod og manglede og så fik jeg også lige bestilt halogenpærer til entreen også. Elsker ideen i, at man kan få det hele et samlet sted og ikke behøver at rejse mig op efter det 😊

Hvor plejer I at købe jeres pærer? Er det også på nettet og har I altid nogle derhjemme, så I er på forkant, når pæren går? Er I interesseret, så kan jeg anbefale at se udvalget på lyskilderdirekte.dk. De har delt deres pærer rigtig fint delt op i kategorier med forskellige pære typer. Hvilket gør det dejlig nemt at finde frem til den pærer man står og mangler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.