October News 2018

| Pandebånd Bod i Tivoli | Skjorte Benetton | Bærbar HP | Sneakers Adidas | Spisebord HAY |

News for oktober og endnu engang stod der også noget nyt til selve boligen på menuen. Først og fremmest skal mit nye spisebord nævnes, hvilket jeg er SÅ glad for 😍 Jeg har ledt længe efter det helt rette, men have hele tiden haft Lines spisebord i tankerne, som jeg synes var så pænt! Til sidst måtte jeg derfor høre hende ad, hvor det var fra. Spisebordet var fra HAY og jeg tror ikke at der gik mere end to dage. Så havde jeg sendt en bestilling af sted på det selv samme. Det ville tage 4-5 uger inden jeg ville modtage det, men efter 3 uger fik jeg en sms om, at de ville levere den indenfor nogle dage. Så jeg endte med at blive den glade ejer, hurtigere end jeg havde troet ☺️ Inden da havde jeg ellers været en del gange i Ilva og se på spiseborde og der var også et tidspunkt, hvor jeg var ved at bestille deres Mallorca, men da det er 90 cm bredt holdte jeg igen. 

Udover spisebord, har jeg blandt andet også endelig fået mit første par hvide Adidas Originals. De er i modellen Stan Smith W og er lidt pigede, da mærket er pink, hvilket jeg er fan af. Og i samme bestilling, bestilte jeg også en skjorte fra Benetton, idet jeg manglede en pæn hvid skjorte i det afslappede look og her passer den perfekt ☺️ Dog formåede jeg at bestille den i en størrelse for stor. Den blev derfor sendt retur. Heldigvis passede størrelsen mindre meget bedre og den er derfor kommer godt i brug ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.