Outfit 2018 #11 – Så kom efteråret

| Jeans Only | T-shirt Stig P | Blazer DAY | Støvletter Hispanitas | Taske Louis Vuitton |

Et dagens fra lørdag d. 27. oktober, hvor jeg havde mine forældre på besøg. Jeg havde tilbage i uge 40 købt et nyt spisebord, hvor jeg forinden havde hørt om de ville hjælpe mig med at samle det. Det ville de heldigvis gerne ☺️ og i den anledning inviterede jeg til frokost fra MyPoke (En af de bedste poke, hvis I spørg mig) og lidt tea bobler fra Sparkling tea.

Min mor var sød at hjælpe mig med at hente mad. Og i samme omgang kunne jeg lige overtale hende til at knipse lidt billeder af mig. Det er jo desværre en værre sjældenhed med de der outfits billeder, her på bloggen. Men hold da op for en kold fornøjelse 😳 Det der efterår er da virkelig kommet til Danmark.

Selve outfittet var rimelig simpelt. T-shirten er en gammel gammel sag fra Stig P. Den er i hvert fald tilbage fra 2012, hvilket dette indlæg indikerer, hvor jeg var på en blogger tur til Marrakech. Jeg har virkelig brugt den meget, så den har været vasket en hel del gange. Men den synes stadig som ny, hvilket vist kun siger lidt om, hvor god kvalitet deres t-shirts er. Herudover var det et par Only Jeans, DAY blazer og støvletter fra Hispanitas. Min taske fra Louise Vuitton, kan jeg huske, at jeg købte lige før at jeg blev student tilbage i 2006. Det er en af de tasker som jeg egentlig ville ønske at jeg brugte noget mere, men den har det mest med at stå på en hylde. Men den er jo så pæn, så lidt mere i brug end nu, det må den komme ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Det er altså hyggeligt, at samles når noget praktisk skal fixes og lave en hyggelig dag ud af det.
  Mine forældre havde også købt et stort skab, så der kom min kæreste og jeg ud og hjalp med at at bærer op, og se renoveringen. Så spiste vi tons af slik, så bold og drak kaffe bagefter.
  Det holder (:

  – A

  • Det lyder virkelig også hyggeligt og det er så dejligt når man kan hjælpe og man får hjælp :)
   Haha det lyder også som en god afslutning med slik, bold og kaffe :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.