Ugens tilbageblik #3

.

Tredje indlæg af “Ugens tilbageblik” og denne gang i den lidt mere rolige udgave. I hvert fald startede ugen sådan☺️

I sidste uge stod der mest arbejde på programmet, samt at jeg har haft mere ondt i ryggen end hvad jeg plejer. Hvilket har betydet, at jeg næsten hver dag efter arbejde, er gået hjem i seng for at slappe af. Min sidste uge, har derfor foregået mest på kontoret, samt arbejdet hjemme og slappet af i sengen, hvor Netflix har været min bedste og sundeste medicin.

Dog stod hele dagen ikke på rent ‘rigtigt’ arbejde. Torsdag var jeg forbi Libratones butik på Østergade, hvor den canadiske sang skriver Adam Wendler spillede. En virkelig hyggelig og fin oplevelse, som sluttede af med pizza på PS bar i selskab med Amanda. Og som fingerne rigtig nok siger, så var pizzaerne godkendt ☺️

Ikke lige sådan en lørdag, som jeg havde håbet

Fredag stod på julefrokost med arbejdet. Det er mig som har stået for det meste, så det var rigtig dejligt at alle hyggede sig. Vi havde sørger for noget ‘ryste sammen’ leg om eftermiddagen og så havde vi booket Restaurant SULT, hvor der blev serveret ‘flydende buffet’ og fri bar.
Den aften endte dog ikke helt som jeg havde tænkt. Jeg mistede min telefon og nøgler, så jeg måtte tage hjem til mine forældre og sove. Om lørdagen gik turen så ind forbi Nørreport for at lede efter mine nøgler. Det er lidt som at vinde i lotto, som at skulle finde dem igen. Men hold op jeg var heldig. Ligesom jeg går rundt og kigger i diverse cykelkurve, så spotterne jeg dem hængende på et cykelstyr. Hvor heldig har man lige lov til at være? 🙏🏻 Efterfølgende gik jeg direkte over i 3, hvor jeg købte en ny telefon, så nu er jeg den heldige ejer af en iPhone XR. Men ikke lige en lørdag, som jeg havde tænkt skulle bruges sådan..

Ellers stod søndag på en kaffe på Cafe Pixie, støvsugning, tøjvask og ren afslapning ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Tina

  Ej øv med nøgler og telefon, noget du jo ikke kan undvære.
  Kan lige forstille mig det.
  Det var så godt og heldigt du fandt dine nøgler.
  Men et uventet udskriv med ny mobil.
  Hilsner og pas på din krop især nu hvor frost, sne og glatte veje kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.