1. advent 2018 GIVE AWAY – Vind med CoolStuff

/// Indlæg lavet i samarbejde med CoolStuff ///

Polaroid ZIP Instant Fotoprinter Enhjørning | Beer Pong | VinlufterFleksibel Bitsholder | Ice Cube Lasso Vinreol | 

Det er første søndag i advent og det betyder, traditionens tro, at vi starter op på bloggens advents give away 😊

Første søndag i advent har I mulighed for at vinde et gavekort på 500 kroner til CoolStuff. En webshop som har alle mulige sjove, skøre og anderledes ting. Men herudover har de også en masse gode og praktiske ting. Jeg har blandt andet fundet min LED skammel, en vinlufter til min far i farsdags gave og mine cool LED pærer, hvis lysstyrke kan justeres via en app.

Noget af det, som jeg rigtig godt kan lide hos CoolStuff er, at det er utrolig nemt at navigere rundt på deres hjemmeside. De har lavet nogle rigtig brugbare kategorier, som gør det nemt at finde rundt og så er de også rigtig gode til at opdatere deres kategorier med de forskellige årstider. Lige nu har de blandt andet en kategori der hedder Julegaver, samt Julegave til ham og Julegave til hende.

Coolstuff har mange sjove gadget

Særligt er jeg ret hooked på deres Polaroid ZIP Instant Fotoprinter. Jeg synes at det er Så smart(!) jeg er KÆMPE fan og en ting som jeg har drømt længe om 😊 Skal det være ovre i den sjove og skøre kategori, så er jeg lidt fan af deres Fleksibel Bitsholder. Den er jo både skæg og brugbar så en og samme tid 😊

Men nu skal det ikke handle om, hvad jeg godt kunne tænke mig. Det skal handle om jer. Jeg har nemlig været så heldig at udlodde et gavekort på 500 kroner til Coolstuff 😊

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar og link til det produkt hos CoolStuff, som I vil vælge. Og skriv gerne hvorfor valget er faldet på det 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 9. December 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊😊
Konkurrencen er slut og vinderen blev frumunch, der deltog på instagram 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 kommentarer

    • Emillia M

      Hov, ville vælge puslespillet fordi jeg elsker at lægge puslespil men vi har stort set aldrig plads til det. Og så Synes jeg bare vaffeljernet er sjovt

  1. Camilla Kirstine Vemmelund

    Jeg ville simpelthen vælge en spand Nutella med hele 3 kg!!!!!!! Det er jo i sig selv fænomenalt – Nutella er bare GODT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.