1. December GIVE AWAY – Vind Sanex Zeros fantastiske serie

/// Indlæg lavet i samarbejde med Sanex ///

Det er første december, hvilket betyder første rigtige juledag. Dagen hvor første låge i kalenderen skal åbnes, kalenderlyses og skrabekalenderen taget i brug, julekalenderen sætters i gang, det er tilladt (for mig) at spise juleguf og der er 23 dage til juleaften.

Jeg elsker at kunne forkæle jer læsere og jeg vil derfor i løbet af december måned, køre nogle forskellige give away her på bloggen og på min instagram profil. Største delen vil køre primært på min instagram profil (ida.theodora), men hver søndag i advent bliver der også mulighed for at deltage via bloggen 😊 Men vil I deltage i dem alle, så skal I holde mest øje på instagram 😊

I dag er det 1. december og det skal fejres både på bloggen og på instagram. Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at forkæle en af mine læsere med en af mine yndlings creme serier, Sanex Zero. Sanex Zero er en serie der er fri for parabener, farvestoffer og parfume, samt den har mærket med astma-allergi Danmarks blå krans. Produkterne er derfor rigtig gode til en sensitiv hud.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med dig 😊

2. Følg mig på instagram 😊
3. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram 😊

Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 9. december 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og vinderen blev majaschlosser, der deltog på instagram 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 kommentarer

  1. Tina

    Glædelig 1.december kære Ida,
    dejlig giveaway, har ingen insta eller FB, men vil gerne prøve lykken her på bloggen.
    Tak for en altid god blog og god december måned:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.