Lidt om en ny mobil, nyt pænt cover og en trådløs oplader

/// Indlæg lavet i samarbejder med MOBILCOVERS.DK ///

I forrige uge, var jeg til julefrokost med mine kollegaer. En julefrokost, som startede rigtig godt og hyggeligt, men som desværre endte med, at jeg mistede min mobil 😔
Min weekenden startede derfor ikke helt som planlagt, da en verden i dag uden en mobil, er en lidt svært tendens.. Jeg var derfor ude om lørdagen og købe mig en ny telefon. Jeg havde i forvejen i iPhone 8, som ikke var mere end kun 9 måneder gammel. Men da forhandleren ikke havde den hjemme og samtidig talte godt for den nye iPhone XR, endte det med at det var den som kom med hjem. Så nu er jeg total med på moden indenfor iPhones. Det er vist også første gang 😂

Udover, at det var mega surt, at miste min mobil, så var jeg også ret ked af, at miste mit nye cover fra iDeal Of Sweden, som ikke var mere end godt 2 uger gammelt og som jeg var ret glad for 😔

Men ingen ny telefon uden et cover. Der kender jeg mig selv alt for godt! Der findes ikke nok beskyttelse til en telefon i min klodsede verden. Mit sidste cover købte jeg hos MOBILCOVERS.DK og jeg syntes at deres service var mere end i orden. Jeg bestilte coveret den ene dag og allerede morgen efter, da jeg tog på arbejde kl. 6.40, lå det foran min hoveddør. Og da jeg skulle bruge et cover hurtigt, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var hos MOBILCOVERS.DK, da mit nye cover skulle findes ☺️

Jeg havde egentligt tænkt, at mit nye cover skulle være det samme, som jeg havde til min gamle telefon, men da jeg spottede iDeal Of Swedens nye Outer Space Agate, så blev jeg i tvivl og det endte også med, at det var det, som røg i kurven i sidste ende ☺️

Men det var faktisk ikke det eneste der røg i kurven. Udover mit nye cover, så bestilte jeg også en trådløs oplader. Jeg havde forinden hørt meget godt om dem og det tiltalte mig i den grad ☺️ Det er jo genialt! Man skal bare ligge telefonen oven på den og så lader den telefonen op, uden brug af nogle stik. Jeg faldt også hurtigt over denne fine udgave med rosa kandt. Jeg siger jer, at den lever op til det geniale og så er den pæn 😍
Så igen redder MOBILCOVERS.DK mig ☺️

Jeg overvejer også lidt at forære min mor en trådløs oplader i julegave. Hun brokker sig hele tiden over, at hendes mobil løber tør for strøm indenfor ingen tid, så det ville jo være den perfekte julegave. Og så kunne jeg jo kombinere det med et nyt cover til hendes iPad fra TABLETCOVERS.DK. Det hun har nu er simpelthen så grimt 😂 og hos TABLETCOVERS.DK har de virkelig mange goe muligheder. Dette kunne for eksempel være et godt bud ☺️

Mangler I eller kender I nogle som ønsker sig et pænt cover til sin mobil/ iPad eller andet god tilbehør (såsom en trådløs oplader), så kan jeg kun anbefale at tage et kig hos MOBILCOVERS.DK og TABLETCOVERS.DK. Jeg kan i hvert fald kun sige godt om dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.