Movie of the month – Office Christmas Party

Vi er i December og det betyder selvfølgelig at denne måneds Movie Of the Month er en julefilm 😊. Og denne er lidt ovre i den sjove kategori, sammenlignet med de mange romantiske julefilm, som ellers pryder skærmen i december.

December måneds Movie of the Month hedder Office Christmas PartyFilmen handler om firmaet Zenotek hvor Coral (Jennifer Aniston) er direktør. Ikke alle afdelinger går lige godt og derfor vælger Coral at ville lukke en af afdelingerne. Den afdeling, hvor hendes useriøse bror, Clay, er afdelingschef. Clay har allerede annonceret en stor julefest for sine ansatte, en julefest, hvor planen var at give bonusser ud.

Sammen med teknologichefen Josh (Jason Bateman), vælger Clay at afholdes julefesten alligevel og til festen har de inviteret en potentiel stor kunde, som kan redde afdelingen, hvis han vælger at arbejde med dem. En fest som ikke foregår helt stille og roligt.

En sjov og underholdende julefilm og er perfekt til en dag på langs efter man selv for eksempel har været til julefrokost 😊

Antal af stjerner: 4 ud af 6.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.