Outfit 2018 #13 – Efterårs hængeri

Kjole Ellos Collection | Læderjakke Storm og Marie | Sneakers Adidas Originals | Taske Gucci |

Endnu et dagens og denne gang er der ikke så få uger siden det forrige ☺️ 🙌🏻. – Vi speeder op resten af 2018 ☺️

Kjolen jeg har på, er et af mine September køb. Desværre er den ikke brugt så meget, som jeg havde ønsket og håbet, da den ikke er helt arbejds egnet.. 😒 Men heldigvis har jeg nået at bruge den lidt i weekenden.

Kjolen er fra Ellos eget Ellos Collection. Den har lange ærmer og er foret, hvilket gør, at den er perfekt til denne årstid ☺️ Desværre kan jeg ikke finde den længere på deres hjemmeside. Men Ellors har jo så mange andre fine kjoler, så jeg kan kun anbefale at give deres udbud et kig. Tidligere syntes jeg at Ellos var mest til voksne damer, men jeg er selv begyndt at blive ret begejstret for deres udbud ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.