December News 2018

.Spisebordsstole CH24 (Y stolen) | Lammeskind Natures Collection | Skjorte HM | Ur Michael Kors | Hårelastik Pico | Hårbånd MP | Strømper Becksöndergaard | Støvletter Unisa |

Et overblik over de sidste køb for 2018 og det er lidt af en omgang blandede bolsjer, hvilket collagen også viser 🙈. Det blev til en december med alt lige fra nye stole til et ur og en lille bitte smule tøj.

Mine CH24 stole er nok det bedste køb og noget som jeg har skrevet lidt mere om her ☺️

Strømperne fra Becksöndergaard, var nogle jeg vandt i pakkeleg 1. december, da min veninde holde julehygge ☺️ Hårelastikken er fra Pico og er en hårelastik, som jeg havde tænkt på længe. Men til 75 kroner, så krævede den lidt overtagelse.. Og jeg blev da også noget ærgerlig, da jeg så, at man hos Søstrene Grenes kunne få noget meget lig til kun 8,90 kroner…. 😞

Skjorten, som jeg blandt andet har vist her, var sat ned til 80 kroner og jeg tænkte hurtigt ‘haps’, hvilket var klogt, for den har været godt i brug siden ☺️ Normalt er prisen 179 kroner, hvilket jeg også synes er utrolig fair for en skjorte. Og så er den i 100 % Polyester, hvilket er et af mine yndlings materialer ☺️

og jeg tænkte hurtigt ‘haps’

Støvletterne fra Unisa, var desværre lidt af en op af bakke oplevelse :( Jeg bestilte støvletterne d. 14. december og fik dem først d. 4. januar.. 😳. Normalt plejer det ikke at være sådan, så jeg tænker at helligedage og Postnord har en god grund. Men de kom heldigvis frem og er lige så pæne som jeg havde håbet ☺️ Desværre er de en størrelse for lille, så de er sendt retur og en størrelse større, er på vej min vej.

Herudover blev det også til en nyt ur fra Michael Kors, hvilket jeg også allerede har fortalt lidt om ☺️ Et nyt pandebånd til vinter ørerne og et lammeskindstæppe til en af mine nye stole.

Herudover købte jeg faktisk også trøjen fra Filippa K, som jeg viste her. Men da jeg var lidt i tvivl (tror at jeg blev grebet af udsalget..). Og frygtede at jeg kun ville bruge den denne vinter, valgte jeg at bytte den. Idet jeg syntes at 1.500 kroner ville være meget for en trøje for en sæson. Så nu håber jeg ikke, at jeg fortryder bytningen på den lange bane 🤞🏻

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.