En vin på hele 17 %.. den skal jeg da bare prøve 😊🙌🏻

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Vinmedmere ///

Jeg skal ikke ligge skjul på, at jeg er glad for vin. Jeg synes at det er en genial opfindelse og et kan være med at til at gøre en middag helt perfekt 😊

Af vin, så er jeg mest glad for rødvin. Det skyldes nok, at de er mest kraftige. Hvilket desværre ikke hænger så s…. godt sammen med den fiske glade type, som jeg er… 🙄 Men heldigvis findes der også gode hvidvine 😊

Når det kommer til køb af vin, så er det aldrig noget som jeg ha gået synderligt meget op i. De steder jeg plejer at købe min vin, er mest i Super Brugsen. Jeg synes at deres udvalg er stort, fint og de har ofte gode tilbud. Det eneste rigtige minus er, at man skal slæbe flaskerne hjem og det kan nogle gange være noget problematisk med en dårlig ryk.. Jeg er derfor begyndt at se lidt på, om det ikke kunne være nemmere at købe vin på nettet. En af de første sider jeg stødte på, var vinmedmere, hvilket egentlig er en hjemmeside, som jeg tidligere har kigget på. Men bare ikke nær så intens, nok mere bare for sjovt og af ren nysgerrighed. Men nu havde jeg et lidt bedre formål ved kiggeriet. Og da jeg stødte på vinen Primitivo Solone Salento og samtidig læste, at den er blandt verdens mest kraftige vine, var jeg hurtig til at trykke den i kurven. En vin på hele 17 %.. den skal jeg prøve 😊🙌🏻

En vin på hele 17 %.. den skal jeg prøve 😊🙌🏻

Primitivo Solone Salento er kommet hjem og nu tænker jeg lidt over, hvad man egentlig serverer til en af verdens kraftigste vine og hvor meget kan man drikke af den? En god bøf er selvfølgelig helt ideel, eller måske til bøf stroganoff? Eller måske at den vil være perfekt til en god sauce? 🤔 Først tænkte jeg at den ville være perfekt til jul. Men på den anden side, så tænkte jeg, at kalkun nok vil drukne lidt i den. Så tænkte jeg, at den kunne være egnet til nytår, men også her ville den ikke passe helt ind. Men så har jeg den også til gode til en anden god gang 😊

Udover Primitivo Solone Salento, spottede jeg også kategorien smagskasser hos vinmedmere . Det er virkelig genialt! Her har man mulighed for at smage flere forskellige gode vine til en god pris 😊 Hvilket også er den perfekte mulighed for at prøve nogle nye og måske anderledes vine af. Noget som jeg godt kunne af brug og gavn af. Jeg er god til altid at vælge det jeg kender. Så en smagskasse.. det tænker jeg, at jeg skal prøve at gøre brug af 😊

Hvor plejer I normalt at købe vin henne? Er det i fødevarebutikker, lokale vinhandlere eller gør I det på nettet? Og hvad vil I servere til Primitivo Solone Salento?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.