Hæklet tehætte der holder min te varm

Jeg har glædet mig lidt til at vise jer mit nyeste hækle projekt – min tehætte ☺️

Jeg ønskede mig i julegave 2017 en tehætte, hvilket min moster var sød at forære mig. Dog fik jeg den bare aldrig.. og da jeg endnu ikke havde fået den året efter, tænkte jeg at jeg selv måtte gå i krig og lave mig egen. Ellers blev det nok aldrig til noget 😂☺️

Det jeg godt kunne tænke mig var, at den skulle være simpel, enkel og i en rolig farve. Det med farven er heldigvis noget jeg selv kan bestemme, når nu den er hjemmelavet. Så da jeg ud fra en google søgning fandt denne opskrift hos Hobbii, så vidste jeg med det samme, at det skulle være den ☺️ Og da mit spisebord er gråt, så tænkte jeg, at det kunne se fint ud med lidt rosa.

Jeg har glædet mig lidt til at vise jer mit nyeste hækle projekt – min tehætte ☺️

Garnet fandt jeg hos Rito og er Drops Eskimo i farven Ametyst og i 100 % uld og hæklet med en hæklenål nr. 8. Da det er noget andet garn en selve opskriften, valgte jeg at bestille lidt mere garn.
Opskriften er nem og let at gå til og det tog mig ikke mange dage at lave tehætten. Jeg endte dog med at bruge 6 garnnøgler og havde 94 masker i starten, hvor opskriften siger 76 masker. Det endte dog også med, at mine mål var de samme som opskriften. 

Jeg må dog sige at den holder ikke helt så tæt, som jeg havde ønsket og håbet. Jeg tænker derfor at jeg vil isolere den lidt mere med noget pladevat. Men pæn det er den og så kan jeg rigtig godt lide at det er noget jeg selv har lavet. Og så matcher den så fint til mit bord 😍

Nedenfor billeder viser hvordan min tehætte så ud, før og efter vask. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Tina

  Hvor er den flot, du er da go til det Ida :-)
  Jeg kender godt til det, med at blive lovet en gave, som så aldrig bliver til noget.
  Men godt du selv kan og nu er den flot og har din stil og er dit valg og helt din :-)
  Du ønskes en god weekend, pas på du ikke falder i det snevejr de lover, med din ulykkes skade vil fald være rigtig skidt.

  • Tak Tina, jeg er også meget glad for den :)
   Tak og i lige måde. Og tak fordi at du tænker på og spørg til mig. Det betyder mere end ord kan beskrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.