I would like to wear – en masse fint fra NEO NOIR

/// Indlæg er lavet i samarbejde med jbyjfashion ///

Kjole | Kjole | ToppenSkjorteNederdel | Jakke |

Nu er det faktisk ikke fordi, at jeg shopper særlig meget længere. I hvert fald ikke, hvis man sammenligner med før i tiden, hvor jeg kunne finde på at købe alt hvad jeg syntes var pænt, uden lige at tænke over, om det egentlig var noget jeg havde behov for. Det er jeg heldigvis blevet bedre til, men nogle gange kan hjernen godt kobles fra og når det endelig går løs, så har jeg også svært ved at stoppe 🙈.

Et brand som jeg særlig synes laver en masse pænt tøj, er NEO NOIR. Deres stil er simpelt, klassisk, feminint og holdbart, hvilket er noget som jeg selv går efter. Der findes simpelthen så mange flotte NEO NOIR kjoler, bukser, nederdele, toppe mm. Og for at sætte prikken over iét, så er priserne ikke særlig høje. 

Skal jeg vælge mine favoritter ud lige nu, så kan jeg ikke lade være med at fremhæve denne utrolig smukke kjole! Den er nok blandt en af de fineste kjoler jeg har set længe. Synes at den er en god all-around kjole, som vil kunne bruges til både hverdag og fest. Og så er jeg også ret så vild med denne top. Jeg synes at den skriver at forår og sommer, hvilket gerne snart må melde sin ankomst, hvis I spørg mig ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.