Min nytårs aften – Starter 2019 på den roligste måde

Så er vi sørme kommet ind i 2019. Hele 2018 synes jeg, er gået utrolig stærkt! Jeg startede 2018, med at være tilbage på job efter ulykken og startede med en rolig optrapning. Og 6 måneder efter, var jeg tilbage på fuldtid, hvilket er utrolig anstrengende den dag i dag.

Selve nytårs aften gad jeg ikke det helt vilde. Kunne jeg helt selv vælge, så ville jeg gerne prøve at opleve nytår i udlandet. Gerne i New York eller på en varm Bounty strand. Men da det ikke var en realitet, spurgte jeg mine forældre om jeg måtte hoppe ind i 2019 sammen med dem. De havde allerede planlagt at være hjemme. Og syntes heldigvis kun at det ville være rigtig hyggeligt, at jeg ville tilbringe aften sammen med dem.

Det eneste jeg selv skulle bidrage med, var at dække bord

Jeg havde spurgt mine forældre til menuen og nævnt om det ikke ville være nemmest med noget cateing mad fra for eksempel Torvekoekken. em har jeg prøvet før og har god erfating med. Men min mor havde en anden tanke og var sej og havde været i køkkenet det meste af dagen. Det eneste jeg selv skulle bidrage med, var at dække bord. Og så havde jeg sørget forchampagne til Dronnings nytårstale, samt laks til forretten.
Og nu vi er ved Dronningen og hendes nytårstale, så synes jeg, at det var en af de bedste hun har holdt. Hun formåede at tale til hele nationen, unge, som gamle og børnene fik også en hilsen. Og hun har så ret. Vi lever mere og mere bag telefonen og gennem de digitale medier. Hvilket er så strammende at tænke på, hvis man sammenligner med den gang, hvor jeg var barn. Her kunne man lege med en veninde, hvor det meste af tiden blev brugt på noget så simpelt som at hinke på en hinkerude med en hinkesten, eller vi kunne lege hop med en elastik ☺️

Efter Dronnings nytårstale, havde min mor gjort forretten klar, hvilket bestod af færøsk laks, asparges, lidt melon, ørred rogn og dressing. Hovedretten var kalvekød, hvortil der blev serveret rødbede med rødløg, grønkål og spidskål, sammen med ovnbagte kartofler og rødvinssovs.

Mellem hovedret og dessert, slog vi tiden ihjel med et spil Sequence. Et bratspil, hvor man skal have 5 på stribe. Ikke lige my kind of game, men mine forældre synes heldigvis at det er skægt ☺️

Min mor serverede hjemmelavede nøddeskåle og kransekage

Til dessert havde min mor lavet sine egne nøddeskåle – rimelig kreativt, hvis I spørg mig ☺️ De blev serveret med is, lakridsflødeskum, friske bær, mynte og Kopke Colheita cognac.
Og da klokken slog 00, hoppede jeg ind i 2019 med en mønt i strømpen og en klementin i hånden. Noget jeg altid har gjort og som symboliserer, at man ikke vil mangle penge eller mad i det nye år. Og så serverede min mor også hjemmelavet kransekage, samtidig med, at vi gik ud på gaden og så på fyrværkeri sammen med deres naboer.

Så en rigtig rar og rolig nytår aften for mit vedkommende. Noget som passede mig utrolig godt.

Jeg håber også, at I havde en god aften og er kommet godt ind i 2019 ☺️🥳

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.