Nyt på ønskelisten

/// Indlæg lavet i samarbejde med Smarthair ///

Kender I det der produkt som man bare har ønsket sig rigtig længe?

Et produkt, som jeg har ønsket mig i (ja jeg ved ikke hvor længe..), er et GHD glattejern. Selvom det nok er det mest kendte glattejern. Eller i hvert fald blandt de mest kendte og eftertragtede, så har jeg aldrig ejet et selv.

Mit nuværende glattejern er et HH Simonsen i samarbejde med David Andersen. Et glattejern som er tilbage fra 2014 og som jeg var heldig at få til et event. Jeg ved ikke hvor mange år man siger et glattejern er godt, men efter 5 år, så fungere det stadig utrolig fint og varmer op på ingen tid. Dette betyder så også, at der ikke er nogen grund til, at investere i et glattejern fra GHD. Men næste gang jeg skal have mig et nyt, så skal det være fra GHD ☺️
Før mit HH Simonsen, var det et fra Joico Vapor Iron, hvilket jeg skrev om her og faktisk også den første og eneste video jeg har lavet på bloggen, i dens snart 10 års levetid 🙈

Noget af det som tiltaler mig ved GHD, udover at de får utrolig gode anbefalinger, er deres smukke design. Særligt deres hvide platinum styler, der i 2016 var nomineret til Danish Beauty Awards. Det synes jeg er ret så fint (HJERTE ØJEN) eller de pink udgaver de har lavet i samarbejde med brystkraft kampagnen, der finder sted i november måned hvert år.

Lige nu har Smarthair faktisk tilbud på alle deres GHD produkter, så hvis mit glattejern går i stykker i morgen tidligt, så ville det ikke gøre noget ☺️

Hvilket glattejern har I?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.