Get Away til Ystad Saltsjöbad

Dem af jer, som følger mig på instagram, ved allerede godt, at jeg i midten af januar, var på et lille get away til det fantastisk Ystad Saltsjöbad.
Sidst jeg var der, var tilbage i februar 2018. Den gang fandt jeg ud af, at 1 enkel overnatning ikke var nok. Så i denne omgang hed det to overnatninger og altså hele 3 dages spa ophold ☺️

Vi havde booket fra søndag til tirsdag og ankom søndag lige før kl. 14. Normalt kan man først tjekke ind kl. 15, men vi var heldige at vores værelse allerede var klar. Vi tjekkede derfor ind og havde fået det skønneste værelse med udsigt ud over havet 😍.
Efter kufferten var sat, fik vi hurtigt skiftet til badetøj og var af sted til spa området. Her nød vi alle de mange faciliteter, inden vi tog en slapper i den store bløde senge på første salen, hvilket (hvis jeg skal vælge) er min favorit af det hele ☺️ Her ligger mange bare og slapper af, mens den mest rolige musik spiller ud af højtalerne – den samme musik, som kan høres gennem hele hotellet. Sengene er så skønne, at det er ligefør, at jeg overvejer at tage ud og kigge efter en ny, dejlig stor seng til til mig selv ☺️
Herudover blev aften afsluttet med en 3 retters menu i Restaurant Porthvilket jeg også besøgte sidst. Og noget som jeg huskede som en rigtig god oplevelse, hvilket det også levede op til ☺️ Og rødvin på værelset 🍷☺️

.

Og sørme så, om vi ikke vågnede op til snevejr om mandagen. Hvilket betød at hotellet var omgivet af det smukkeste snelandskab resten af opholdet 😍

Ellers startede mandag med morgenmad og efterfølgende en omgang Pilates Ball. Det var dog begrænset hvor meget jeg kunne være med, grundet ryggen.. Men så stod dagen også på spa og afslapning ☺️ Og så havde vi herudover også bestilt tid til ‘The Creek Experience‘. Noget jeg fortrød at jeg ikke prøvede sidst og som jeg havde fået fortalt, ‘det skal bare prøves’. ‘The Creek Experience‘ er en kropsbehandling, hvor man kommer igennem en masse forskellige oplevelser for alle dine sanser. Man starter med at få fødderne lagt i varmt vand med salt, hvor man selv skal knubbe alt det hårde ud af. Herefter kommer man ind i en dejlig varm sauna, hvorefter man skal ud og vaske kroppen i is/sne klumper – en kold fornøjelse, men heldigvis, går man direkte ind i en anden sauna, hvor varmen omringer en. Herefter slapper man lidt af i bassinet inden turen går videre til Hamam.

The Creek Experience‘ er en kropsbehandling, hvor man kommer igennem en masse forskellige oplevelser

I Hamam delen, skifter man to og to med at sæbe hinanden ind og gnubbe hele kroppen. Efter Haman stod den på lerbehandling – mening, hele kroppen blev smurt ind i ler. Vi skulle selv dække os til og jeg gik all-in. Jeg har aldrig prøvet lerbehandling, så jeg gik nærmest helt amok med leret HAHA. Det er næsten ærgerligt, at der ikke var et spejl. Jeg må have set forfærdelig ud 😂 Til sidst sluttede vi af med, at komme olie på hele kroppen og herefter ind i et damp rum, hvor vi måtte sidde så længe vi havde lyst. The Creek Experience var virkelig en god oplevelse og jeg kan godt forstå, at mange siger at det er noget man bare må prøve ☺️
Endnu engang sluttede vi dagen af med 3-rettes menu på Restaurant PortDa menukortet var det samme, endte jeg med at bestille de samme retter. Eller næsten, jeg fik lige skiftet desserten ud med ost ☺️
Tirsdag var afrejse dagen, vi tjekkede tidligt ud og var i spaen allerede ved 10 tiden. Og var hjemme igen på Østerbro kl. 16.

Overordnet set, så er Ystad Saltsjöbad det perfekt sted til et get away, hvor man kommer helt ned i gear og personalet er simpelthen så søde og imødekommende. De er opmærksomme og går man forbi dem på gangen, så siger de alle hej.
Jeg glæder mig allerede så meget til, at jeg kommer igen ☺️💕

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.