GIVE AWAY – Vind mine skin care produkter fra Green People

/// I samarbejde med Green People ///

Et skin care brand, som jeg er utrolig glad for, er det engelske Green People, som blev skiftet tilbage i 1997 og i dag er en familie virksomhed. Årsagen til at brandet blev startet skyldes stifter Charlotte Vøhtzs datter kæmpede med eksem og hudallergi allerede i en alder af 2 år. Og i 1997 var der ikke mange produkter, der var egnet til senstive hud. Derfor valgte Charlotte Vøhtz selv at gå i gang med at udvikle økologiske produkter der er skræddersyet til allergiramte personer, som datteren.  – Og tak for det til Charlotte Vøhtz 😊

Noget af det, som kendetegner Green People er blandt andet, at alle deres produkter indeholder mere end 90% aktive økologiske og naturlige ingredienser. Ingredienser som nærer, beskytter og skaber en hud i balance. Herudover er alle produkterne vegetabilske, ikke testet på dyr og størstedelen af dem af certificeret af The Vegan Society. Og for at gøre det nemmere for forbrugeren, så har de delt deres produkter op i forskellige serier 😊 Dem jeg kender mest til, er deres veganske og duftfrie serier.

.

Jeg har selv haft rigtig god gavn af Green Peoples produkter og har været begejstret for hvert og et produkt jeg har brugt, af deres veganske og duftfrie serier. Hvilket er dem, som jeg har brugt mest af.

Lige nu er stort set hele min daglige skin care rutine fra Green People, i hvert fald hvis vi holder os til ansigtet. Om morgen starter jeg med deres Day Solution Moisturiser. En let og lækker dagcreme, som trænger hurtigt ind, mens den samtidig giver en rigtig god fugt til huden.

Om aften starter jeg med deres Foaming Face Wash. En ansigtsvask der fjerner det sidste af makeuppen, med det blide skum. Herefter bruger jeg deres Fruitful Nights Night Cream, hvilket er en af de bedste natcremer jeg har prøvet! Den gør mine små fine linjer ved øjnene mindre, og jeg vågner op med den skønneste bløde ansigts hud om morgen, hvilket også har den dejligste duft af friske bær 😊 Herudover siges det også, at den nænsomt fjerner de døde hudceller. Dette er ikke noget som jeg har lagt synderligt mærke til, men nu kigger jeg heller ikke efter døde hudceller dagligt 😊

Et sidste produkt, som også er med i min skin care rutine og nok også det, som jeg er gladest for, er deres Anti ageing Facial Oil. Dette er, mere eller mindre et rent vidundermiddel og et produkt, hvor jeg frygter den dag jeg løber tør. Det er en anti-rynke olie til ansigt, hals og décolletage og er med til at forebygger dannelse af rynker og tidlig ældning af huden. Dette gøres ud fra dets aktive ingredienser af økologisk jooba, hyben og rosen geranium, hvilket forebygger rynkedannelse, samt tidlig ældning af huden og forbedrer hudens elasticitet.

.

Jeg bruger Anti ageing Facial Oil, hver morgen efter bad og hver aften efter rens. Og måske er jeg overtrodisk, men jeg synes nu altså, at jeg kan se at der er en effekt 😊

Der er dog også lidt produkter fra Green People, som jeg endnu ikke har prøvet, men rigtig gerne vil. Det drejer sig om deres Hydrating Firming Serum og Firming Eye Serum. Da det er nogle produkter som jeg også bruger dagligt.

Men nu for at komme væk fra mig og frem til jer 😊 Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at udlodde mine skin care produkter fra Green People til en af jer 😊

Præmien består af:
Foaming Face Wash
Day Solution Moisturiser
Fruitful Nights Night Cream
Anti Ageing Facial Oil
Til en samlet værdi af 782 kroner.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder 😊 

2. Fortæl mig hvilket skin care produkt du ikke kan undvære
3. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.

Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 17. februar 2019 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og vinderen blev Rikke Svendsen, der deltog via Instagram 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 kommentarer

 1. Anne W.

  Lækre produkter!

  Jeg er meget glad micellar water. Det er så nemt at fjerne måske-up nu, at der ikke rigtig er nogen undskyldning for at springe over.

  KH Anne W.

 2. Dajana Gracanin

  Jeg bruger deres fruitfull nights, rejuvenating øjencreme, og 24 timers antiage creme. Men kan ikke undvære deres damask rose oil og DD creme.

 3. Pernille Thorsted

  Jeg bruger micellar Water både morgen, og aften. Lige nu en fra Yves Rocher, som jeg er meget glad for.
  Men disse her produkter, lyder vildt lækre.
  Krydser fingre, og håber heldet er med mig

 4. Gitte Leth Dideriksen

  Jeg er blevet ret glad for at bruge ansigtsmist, også i løbet af dagen, hvis min hud virker lidt tør.
  Vildt lækker præmie;)

 5. Stina

  ☃️ Sender vinterglade hilsner og håber heldet smiler til mig. Jeg kan ikke undvære min faceoil og øjencreme

 6. Line M.

  Jeg kan ikke undvære min lækre dagcreme fra Clinique. Det er den bedste jeg nogensinde har prøvet, og jeg har alligevel være igennem en del.

 7. Dorte Slouborg

  Det produkt vil jeg rigtig gerne bruge. Jeg er meget glad for min Balm fra A-derma, en fed creme, som jeg bruger over det hele, også i ansigtet.

 8. Anette Ninon

  Min rutine er at rense og beskytte huden, min læbe balm kan jeg ikke undvære.
  Spændende sager du viser os.
  God dag til dig og alle

 9. YM

  En god natcreme med masser af fugt. Tidligere har jeg bare brugt samme creme dag og nat, men min hud er efterhånden blevet mere tør og har virkelig brug for et ekstra boost om natten.

 10. Caroline Stadsbjerg

  Ej en lækker giveaway!

  Jeg kan ikke undvære min carbamid creme fra Matas – jeg har prøvet alverdens cremer fra apoteket, fra dyre mærker med videre, fordi min hud er så tør. Det fungerer så godt!

 11. Tina

  God mandag søde :-)
  Jeg kan ikke undvære min dåse med Nivea creme, det er godt både for tørt ansigt, tørre hænder, fødder, læber mv.
  Men jeg vil meget gerne prøve produkter fra Green People :-)
  Aften hilsner og en smuk februar !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.