Lækre rene, naturlige og veganske proukter fra Skyn Island

/// Indlæg lavet i samarbejde med Nord Brands ///

Når det kommer til skin care produkter, så bruger jeg en god håndfuld af forskellige produkter hver dag. Men ud af dem alle, så er der nogle som jeg bare ikke kan undvære. De to produkter som er aller vigtigst for mig, er min øjencreme og serum. Dem bruger jeg hver morgen, efter jeg er kommet ud af badet.

Grunden til, at det lige er øjencreme og serum, som har jeg sætter højest, det skyldes, at de begge har nogle rigtig gode effekter på de steder, hvor jeg synes at aldring har en hurtigt effekt, nemlig i ansigtet og omkring øjnene.

.

Udbuddet af øjencreme og serum er dog enorm stort og det kan derfor være den rene junge at finde frem til det produkt som passer bedst til en. Men nu tror jeg faktisk, at jeg har fundet dem som passer aller bedst til mig 🥰. Begge produkter er fra skyn ICELAND, hvilket er kendt for deres naturlige og veganske ingredienser, som også har en mildne effekt og er med til at afhjælpe stress i huden.

Min øjencreme er deres Icelandic Relief Eye Cream, hvilket er en multifunktionel øjencreme. Den går ind og behandler mine fine linjer, samt rynker og de små hævelser som ligger omkring øjenområderne. Dens effekt er dejlig kølende og så synes jeg, at effekten allerede kan ses efter kort tid.
Mit serum er deres Arctic Elixir Serum. Og denne er virkelig et vidundermiddel(!) og det er lige før, at jeg vil kalde den blandt verdens bedste (nu har jeg jo ikke prøvet dem alle ☺️). Den gør mit ansigt dejligt blødt, dens effekt ses tydeligt, den er nem at bruge og holder virkelig godt! Og så siges det, at den kan reducere stress-forårsagede tegn på aldring på kun 3 uger 🥰

Begge mine produkter har jeg fundet hos Nord Brands. En webshop som jeg kun kan anbefale. Deres udvalg af skyn ICELAND produkter er godt og så har de også mange andre spændende produkter. Kigger I fordi, så pas på at I ikke bliver lokker for meget 😍 Jeg tænker selv, at jeg skal prøve nogle af deres duftpinde en dag. Jeg synes at det ser så fint og hyggeligt ud, når man har sådan nogle stående og så giver de så dejlig en duft i rummet ☺️

.

Lidt om skyn ICELAND: skyn ICELAND er et forholdsvis nyt brand og stiftet af Sarah Kugelman. Det som gav Sarah Kugelman ideen til skyn ICELAND var da hun blev alvorlig syg med stress. I hendes behandlings periode valgte hun at tage en rejse til det smukke Island. En rejse, hvor hun blev mødt af Islands smukke og rene natur og deres rolige miljø, hvor stress var mere eller mindre ikke eksisterende. Udover det fredelige miljø, blev Sarah også opmærksom på befolkningens lange levetid. Men mere vigtigt lagde hun mærke til, at deres hud var smukkere end hvad hun tidligere havde set. Og dette var det, som gjorde hende nysgerrig og som førte til skyn ICELAND.

Så med udgangspunkt i Islands rene, naturlige og veganske produkter, blev skyn ICELAND til en realitet. En realitet med produkter, som er med til at behandle en stresset hud. Her taler vi om hurtig aldring, voksende akne, irritation, tørhed, hyperpigmentering og de kedelige hudtoner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.