Movie of the month – One For The Money

Denne månedens Movie Of the Month er filmen One For The Money. Endnu en film med Katherine Heigl. Denne gang spiller hun dog en noget anden rolle end i Life as WE Know It.

Kort fortalt, så handler filmen om Stephanie, der har været arbejdsløs længe og derfor bliver nødsaget til at tage imod et job i hendes fætters kautionskontor. Hendes første opgave bliver, at opsøge politibetjenten Joe Morelli (Jason O’Mara), som er eftersøgt for mord. Selv samme politibetjent viser sig at være Stephanies gamle flirt fra gymnasietiden. Filmen hander derfor om Stephanies jagt på at håndtere sin familie, mens vidner dør omkring hende i hendes jagt på sin gamle gymnasieflirt. Og vigtigt, kan hun ligge følelserne fra fortiden bag sig og fange Joe Morelli?

Filmen er baseret på den første roman i forfatteren Janet Evanovichs Stephanie Plum-serie. Det er ikke en film som jeg har behov for at se igen. Hvis jeg skulle, så ville det nok være på grund af  pæne Jason O’Mara, der trækker filmen op med hans ansigt på skærmen ☺️

Jeg synes at filmen er lidt mærkelig og vil derfor give den 3 ud af 6.
⭐️⭐️⭐️

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.