Få ungdommelig glød med BioLumin-C Serum fra Dermalogica

/// Indlægget er lavet i samarbejde med BilligVoks ///

Jeg har snart mange gange nævnt min afhængighed for serum. Men jeg gør det nu også gerne igen ☺️
Serum er et af de produkter, som jeg ikke kan undvære i min dagligdag – det og min øjencreme. Begge to utrolig vigtige produkter, for os der gerne vil minimere de fine linjer, som kommer med alderen 🙈

Mit seneste serum er fra Biolumin-c serum fra Dermalogica, som jeg fandt hos BilligVoks. hvilket ikke er en, som jeg tidligere har prøvet. Man da min erfaring med Dermalogica er utrolig positivt, turde jeg godt kaste mig ud i denne. Hver gang jeg prøver noget nyt, er jeg dog ret god til først at google mig lidt til produkter og brandet. På den måde føler jeg, at jeg er lidt på forkant og jeg ved hvad produktets egenskaber er.

Og får lige at gøre produktet endnu bedre, så er det fri for kunstig farve, parfume og parabener

Ud fra google kommer Biolumin-c serum hurtigt frem som værende en serum, der giver strålende hud indefra. Den har en lysende effekt på huden, grunden den eksfolierer huden blidt for dens døde hudceller, samtidig med at den arbejder med pigmentcellerne. Dette gør at huden bliver opfrisket og også får en mere ensartet og strålende hudtone. Herudover opstrammes huden og de fine små linjer og rynker bliver minimeret ☺️

BioLumin-C Serum er baseret på en avanceret bioteknologi, der kombinerer ultra-stabilt C-vitamin med palmitoyl tripeptid-5. Sammen med mælkesyre, kan de to ting øger hudens celleproduktion og herudover bekæmper ældningstegn og stress.
C-vitamin går ind og styrker hudens naturlige forsvar. Og kombineres C-vitamin med palmitoyl tripeptid-5 og mælkesyre, stimulerer kollagen-produktionen, hvilket gør, at huden bliver mere opstrammet og ser mere strålende hud.

BioLumin-C Serum er perfekt til normal til moden hud og/eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning og den er super nem at bruge. Jeg bruger min hver morgen og aften og der skal ikke bruges mere end blot nogle få dråber. Og når den er trængt ind i huden, bruger jeg min ansigtscreme. Det siges faktisk, at den også skulle være ret effektiv mod akne og sårheling ☺️

Og får lige at gøre produktet endnu bedre, så er det fri for kunstig farve, parfume og parabener 🙌🏻

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.