Forårs favoritter

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Spartoo ///

| Frakke Yumi | Kjole Ralph Lauren | Top Antik Batik | Bukser Maison Scotch | Blazer Armani Jeans | Støvler Myma |

Kalenderen siger marts måned, altså er det nu officielt forår og jeg ELSKER det 🥰. Og man kan virkelig mærke, at det bliver lysere og lysere for hver dag :D. Men det har nu også føltes som forår længe. Særligt her i slutningen af februar, der har solen virkelig vist sig fra sin bedste side og jeg har hørt fuglesang gennem mit køkken vindue ☺️

Hvert år, når der er forår i luften og i kalenderen, har jeg altid lyst til at skifte min meget sorte garderobe ud. Ud med noget lidt lysere og humør sprædende.

Øverste ønske på forårs listen må dog være den helt igennem smukke kjole fra Ralph Lauren

Jeg har derfor været et smut forbi en af mine tøj og sko puchers, Spartoo, hvor jeg har fundet lidt frem, som jeg godt kunne tænke mig at iføre her i forårs månederne ☺️

  • En hvid blazer. Det er noget, som har stået på min ønskeseddel længe! Og denne fra Armani Jeans, vil være et ret godt bud.
  • En farverig frakke, som skaber lidt forårsglæde og bringer smil på læben.
  • Jeg går ofte i støvletter, så et nyt par ville være tiltrængt.
  • Et par pæne sorte bukser
  • Sammen med de sorte bukser og støvletterne, ville det se lækkert ud med toppen fra Antik Batik og er det køligt, så kunne en hvid blazer matche godt ☺️
  • Øverste ønske på forårs listen må dog være den helt igennem smukke kjole fra Ralph Lauren! 🥰 Jeg kan lide alt ved den og ville elske at kunne iføre mig den i de solrige forårsdage, hvor jeg både tænker at den vil være perfekt til aften brug, men at den også ville se godt ud sammen med et par Adidas Origionals.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.