Min fine nye halskæde fra Decóro Denmark 🥰

/// Indlæg lavet i samarbejde med Decóro Denmark ///

Jeg har aldrig været hende, som går med mange smykker. Jeg er nok lidt kræsen og besværlig på det område.. Men jeg har længe godt kunnet tænke mig en rigtig fin, enkel og klassisk halskæde, samt vedhæng og som passer til alle lejligheder. Herudover må det gerne være ét smykke, som ikke kan købes alle steder og som alle ikke render rundt med. Det må altså gerne være mit og har det et lille historie med sig, så ville det kun sætte prikken over iét ☺️ Men det at finde det helt rette hals smykke kan være noget af en jungle, idet udvalget af halskæder er kæmpe stort.

Som skrevet, kan det føles som en jungle, at finde det rette smykke.. Og som mange andre, startede jeg med at google ‘halskæde smykke’. Og som forventet, endte jeg op med en masse forskellige hjemmesider. Men langt hen af vejen, var det de der standard smykke hjemmesider der dukker op. De har dog også mange fine smykker, men det var bare ikke det var jeg ude efter. Jeg vil gerne have mit eget smykke..

Ligesom jeg næsten er ved at opgive, præsenterer google mig for Decóro Denmark. Jeg hverken kendte til eller havde tidligere hørt om Decóro Denmark, hvilket gjorde mig noget nysgerrig og samtidig fristet til at se nærmere på deres designs. Og med et klik blev jeg stillet videre til deres Facebook side. Og det var godt at jeg klikkede mig frem dertil. For her fandt jeg et billede af den helt perfekte halskæde ☺️ En halskæde med det fineste vedhæng med en fræset overflade. En halskæde lige som jeg havde i tankerne 🥰
Halskæden og vedhænget er simpelthen så fint! og vedhænget anderledes end mange af de andre vedhæng som jeg er stødt på, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Og så er det perfekt enkelt og har lige præcis den klassiske stil, som jeg godt kan lide 😍

Udover at Decóro Denmark forhandler deres egne smykker, så tilbyder de også at man kan lave sit helt eget personlige smykke

Halskædens model hedder Ocean Square og er fra Decóro Denmark, hvilket er en dansk virksomhed. Alle deres smykker er håndlavet, hvilket betyder at der ikke findes to identiske. Så det vil altså være min helt egen halskæden, ligesom jeg ønskede 🥰 Og for at gøre det endnu mere fint, så findes samme design også i øreringe, ørestikker og fingerringe. Nu er jeg lidt fan af at bære det samme, blev jeg også fristet af et sæt ørestikker ☺️

Jeg var lidt i tvivl om, om jeg ville vælge smykkerne i guld eller sølv. Først var jeg faktisk ret så sikker på, at jeg ville vælge dem i guld.  Da det egentlig var det jeg var på udkig efter og mangler. Men da mit ur og mine ringe er i hvidguld endte det alligevel med, at jeg valgte smykkerne i sølv. Men jeg er stadig ret så hooked på deres guld modeller. Så mon ikke, at de også bliver bestilt hjem på et senere tidspunkt ☺️🙈
Kæden, sølv vedhænget og ørestikkerne er lavet i 925 sølv med fræset overflade og dem i guld er i 18 karat forgyldt sterling sølv, og også så utrolig smukke 😍

.

Udover at Decóro Denmark forhandler deres egne smykker, så tilbyder de også at man kan lave sit helt eget personlige smykke. Her tænker jeg aller først på min mors vielsesring, der er lavet på lige præcis denne måde. Hun havde udset sig en ring, men ville gerne have den lidt anderledes. Hun fik den derfor lavet om som ønsket og på den måde gjort den til sin helt egen. Samme mulighed tilbyder Decóro Denmark og jeg synes at det er den fineste måde, at man kan gøre et smykke til noget af ens mest personlige eje.

Ønsker I mere info og inspiration omkring Decóro Denmark, så kan jeg kun anbefale at give deres hjemmeside og/eller instagram et kig. Jeg er selv utrolig glad for mine smykker og kan varmt anbefale dem ☺️ Og hvis jeg må komme med lidt ekstra link love, så se lidt disse fine smykker 😍 Golden Fall, Two Stone BanglesTwist FG og Monstera FG. Særligt Golden Fall ringen og Two Stone Bangles armbåndet er jeg fuldstændigt hooked i – hold op de er flotte 😍 Og så har de også lavet øreringe i alle stjernetegn, hvilket også er ret så fint ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.