Mine planer for marts 2019

.Selvom vi allerede har taget hul på marts måned og den er startet godt, så har jeg heldigvis også en masse andet dejligt at se frem til ☺️

 • Første lørdag i marts startede sammen med en dejlig veninde, hvor vi blandet andet var en tur i Nordhavn og se på lidt forskelligt lagersalg, samt bare tullede lidt rundt ☺️
 • Igår, søndag, var jeg en tur på Dragør Badehotel. Anledningen var, at min moster havde inviteret familien til frokost grundet hendes 70 års fødselsdag. Desværre er det ikke et sted, jeg kan sige meget positivt omkring.. Kort fortalt, så har de en frokostplatte som består af lidt forskelligt. Jeg prøvede at fortælle tjeneren at jeg ikke spiser svinekød og sild og han nærmest bare grinede af mig og fik mig til at føle mig nærmest dum. Og han lyttede åbenbart overhovede ikke på det jeg fortalte og jeg fik derfor serveret en helt masse andet, som jeg heller ikke brød mig om. Og der blev heller ikke spurgt ind til det, da de fjernede min tallerken. Pænt dårlig service, hvis I spørg mig! Og jeg endte med at gå derfra godt sulten. Herudover syntes jeg generalt at betjeningen var ret ubehøvlet og spydig. Så Dragør Badehotel kan jeg ikke sige meget positiv om. Nærmere tvært imod og kunne jeg give dem minus stjerner så havde de fået det.
 • Men til gengæld kan jeg se frem til, at jeg er inviteret til lidt blogger hygge, hvor jeg blandt andet skal blive klog på Ginger Organic.
 • Jeg skal fejre Amanda, som fylder år 🥳
 • Jeg får en veninde forbi til frokost hygge og jeg tænker, at jeg skal lave en avokade mad a la denne eller noget a la dette ☺️
 • Jeg har en veninde som har termin med tvillinger, så dem skal jeg også hilse på 😍
 • Og sidst på måneden skal jeg en time før op, da vi går over til sommertid d. 31. marts, hvilket betyder, at sommeren atter er på vej 🥰

Til sidst er der lidt planer, som ikke er til den helt gode side..

 • Jeg har genoptaget mine aftaler med min fysioterapeut, da ryg, skulder og nakke er blevet helt lås. Jeg bruger godt nok en støttepude, stortset over alt, hvor jeg sidder. Men det er desværre ikke nok. Så der skal jeg nok bruge en del tid på fysioterapi.. Min fys beskrev min ryg som et ‘kæmpe isbjerg, der var helt låst 😒
 • Vi har arbejdsdag i andelsforeningen. Hvilket betyder en lørdags arbejde… 😒

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

 1. Jacob Hammond

  Det er ikke sjovt at have ondt i ryg, skulder og nakke. Jeg håber din fysioterapi kan hjælpe dig. Du må sige til hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig så din hverdag bliver lettere for dig. Jeg ved godt du har afvist mig en gang før, men jeg er sådan en person som ikke giver op, og der er faktisk nogen ting som vi har tilfælles. Det er vel ikke forkert at tilbyde sin hjælp til andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.