Movie of the month – The Big Wedding

The Big Wedding er en lidt gammel film, tilbage fra 2013. Men en film som har en god cocktail af kendte og mindre kendte skuespillere.

Filmen handler om Don og Ellie, som sammen har adoptivsønnen Alejandro. Selv har Don og Ellie været skilt i mange år. Men da Alejandro skal giftes, genforenes det aldrende eks-par, hvilket har store forviklinger til følge.
Til selve brylluppet skal Alejandros biologiske mor, som også er stærkt religiøs, med. Hun kommer fra Columbia, og kender intet til Don og Ellies skilsmisse. Dette betyder, at hele familien får overtalt Don, der i mange år har levet sammen med kæresten Bebe og Ellie, som er single, om at lade som om, de stadig er gift. Herudover skjuler Alejandros søster, Lyla, en stor hemmelighed. 

En sød film, hvor man blandt andet har mulighed for at oplev Robert De Niro som den en sexfascineret far, Robin Williams som den fulde Father Moinighan og smukke Katherine Heigl som problem søster. Ben Barnes er gommen og en skuespiller jeg ikke havde hørt om før, men gal han er fin at se på 🙈

Kort fortalt, så er det en god og hyggelig film, som handler om et bryllup, hvor kaos og katastrofe står malet på væggen. Og som giver et smil på læben ☺️

Antal af stjerner: 4 ud af 6.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.