My favorite purchase in 2018

| Taske Celine | Spisebordsstole CH24 (Y stolen)Sandaler HermèsKjole Michael KorsPung Chanel | Spisebord HAY Støvletter Hispanitas |

Et lille overblik over mine bedste køb for 2018.

Som det ses på collagen, så er lidt af de bedste køb indenfor bolig kategorien :) Det blev både til et nyt spisebord og nye spisebordsstole. Jeg havde længe været på udkig efter det rette spisebord og CH24 (Y stolene) er nogle, som jeg har drømt om længe.

Skal jeg nævne mit aller bedste køb, så er dog uden tvivl min Celine taske ❤️ Jeg har nævnt min drømt om den første gang herSå da jeg spottede den Marine blå udgave i Nice, så var jeg solgt med det samme. Den er lavet i følge af Cannes festivalen for 2018 og har derfor kun været tilgængelig i Cannes. Og jeg er så glad for den 😍 Selv ekspedienten i Celine afdelingen i Illum, syntes at den var utrolig flot og havde aldrig selv set den.

Ud fra alle mine køb i 2018, kan jeg lave følgende overblik:
– Køb i alt – 330 og 13 byt
– Måneden med flest køb blev april med hele 17 køb
– Dyreste måned blev juni, med køb for hele 32.706 kroner, Hvilket også var måneden med køb af Celine tasken
– Dyreste køb (hvilket også var i juni), blev min Celine taske til 23.800 kroner
– Ting der er byttet er 12 styks.

Så nu er jeg lidt spændt på, hvordan 2019 bliver. Tænker lidt, om jeg skal lave et maks køb på 250 ting i 2019. Det svare til 20 ting om måneden. Bare det at skrive det, så lyder det som meget, så mon ikke, at det kan lade sig gøre? ☺️🤞🏻

Læs også: My favorite purchase in 2017

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.