Raunsborg har udviklet kosttilskud og jeg har prøvet dem

 

/// Indlæg lavet i samarbejde med Raunsborg ///

Danske Raunsborg som blev lanceret på det danske marked i 2012, har siden da forkælet os med deres milde hudplejeprodukter. Hudplejeprodukter, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten og samtidig gør den daglige hudpleje enkel og overskuelig.

Jeg har selv prøvet enkelte af Raunsborgs hudpleje produkter. Husker at jeg blandt andet har prøvet deres Anti Age Dag cremeNat cremeSerum og øjen creme. Alle nogle produkter som jeg var utrolig begejstret for. Særligt deres serum og øjen creme husker jeg som værende utrolig effektive og hvor man kunne se gode resultater.

Men nu er Raunsborg kommet med noget nyt. De har nemlig taget skridtet videre og udviklet deres egen kosttilskud 🙌🏻☺️Kosttilskud som er veldokumenteret og inspireret af den nordiske natur og urter, ligesom alle deres andre produkter.

Mine negle føles stærkere og holder bedre

Raunsborgs nye kosttilskud findes i tre forskellige varianter:

  • Skin Perfection er en hudplejekapsel, der tilfører næringsstoffer til huden indefra. Den indeholder C vitamin, som bidrager til en normal dannelse af kollagen. Hvilket har betydning for at vores blodkar fungerer normalt. Herudover beskytter den også mod stress. Kapslerne indeholder yderligere brændenælde, hvilket hjælper til et normalt kredsløb og vitamin A som er med til at vedligeholde den normale hud.
  • Hair & Nail en hudplejekapsel, som tilfører hår og negle pleje og næringsstoffer indefra. Herudover indeholder det brændenælde der styrker knogler, hår og negle. Samt vitamin E som beskytter celler mod stress og samtidig med at vedligeholde det sunde hår.
  • Skin Glow indeholder som de to foregående produkter brændenælde, hvilket hjælper til at vedligeholde hudens normale kredsløb. Herudover indeholder det også birkeblade, som bidrager til at normalholde vores lever-, nyre- og tarmfunktion. Skin Glow indeholder også Vitamin E, som også beskytter cellerne mod stress. Og vitamin A, der er god til at vedligeholde vores hus.

Alle produkterne er lavet af urter og kan tages på samme tid.

Jeg har været så heldig, at jeg har haft lov til at prøve alle tre produkter. Jeg har nu været igang med dem i en lille månedstid. Skal jeg komme med min egen mening om produkterne, så synes jeg at de virker. Jeg ved godt at det kan være noget begrænset, hvad man kan sige efter blot en måned. Men jeg synes at mine negle føles stærkere og holder bedre. Min hud ligner, at den ser noget mere frisk ud, hvilket er virkelig rart! Jeg synes godt nok, at vinteren har formået at give den et trist look.. Men om min lever-, nyre- og tarmfunktion er bevet bedre, vides ikke. Jeg ved slet ikke hvordan deres funktion er. Gad vide om det er noget som kan testes?🤔 Men det kunne være sjovt og interessant at undersøge ☺️

Vi tror på, at skønhed kommer både indefra og udefra

Raunsborgs motto ‘Vi tror på, at skønhed kommer både indefra og udefra’ beskriver ret godt, deres syn på sagen og hvad de står for og deres produkter lever virkelig op til det, synes jeg ☺️

Til sidst vil jeg gerne gøre lidt reklame for Raunsborgs kosttilskuds side. Her viser de nemlig, hvordan man kan kombinere produkterne med Raunsborgs andre produkter. Dette er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at man ikke kan bruge produkter hver for sig, men jeg kan godt lide, at de viser deres 360 graders pleje ☺️Og som en sidste prikken over iét og bonus, er deres produkter så utrolig fine og ser pænt ud at have stående 🥰.

Raunsborgs nye kosttilskud koster 349 kroner for 90 kapsler, hvilket rækker til halvanden måned.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.