Så kom der også et gulvtæppe ind i lejligheden, det tog også kun 10 år ..

Endelig (endelig!!) har jeg fået et gulvtæppe ind i lejligheden.  Det tog så også kun lige 10 år 🙄. Men bedre sent end aldrig som man siger 😊

Jeg talte allerede lidt om det her. Men siden da har jeg været mange steder forbi. Og noget jeg kan skrive under på er, tæpper er dyre. Eller de kan være virkelig dyre!😳 Mange af dem som jeg faldt over til at starte med kostede på den anden side af 5.000 kroner, hvilket jeg synes er pænt. Det skal jo bare ligge på gulvet og se pænt ud..

Planen var faktisk til at starte med, at jeg ville købe mig dette rosa gulvtæppe, for at bryde mit sort/grå/hvide univers. Jeg syntes at det var pænt og tænkte at det ville give lidt femininitet over min bolig 😊 Men efter overvejelser (og lidt søde/kloge ord fra min mor 😉 ), endte jeg med at blive klogere og tænke ud i, at noget mere neutralt nok ville være klogere på den lange bane.
Jeg startede så med at tage forbi Ilva og se på deres gulvtæpper. Jeg var til noget lagersalg hos Paustian, forbi Bolia og IKEA. Men der var bare ikke lige dét tæppe 😒. Men med en efterfølgende google søgning blev jeg klogere og glad 😊 For her faldt jeg over det perfekter gulvtæppe 😊

.

Jeg fandt mit nye gulvtæppe hos RugVista og er deres Shaggy Shade i råhvidt. Det har målene 200×140, hvilket er perfekt til foran min sofa 😊 Og så er det lavet i uld, så det er dejligt at træde på 😊 Leveringen var også god. Det kom fra Sverige og jeg modtog det allerede få dage efter og jeg var hjemme da fragtmanden kom forbi. Jeg frygtede ellers at jeg skulle forbi en pakkeshop og hente det, hvilket havde været et lidt besværligt. Og så er prisen bedre end jeg kunne have ønsket mig. Jeg gav 1.024 kroner for tæppet og leveringen var inkluderet og har nu, 10 år efter jeg flyttede ind, endelig fået et gulvtæppe 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.