Ulykke part XVI – Madrassen der har fået mig til at sove bedre

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Cocoon Company ///

Mens jeg går rundt og venter på afgørelsen mod modparterne, som jeg fortalte lidt om her, så kan jeg komme med en lidt god nyhed ☺️ Jeg har nemlig prøvet at sove på ryggen. Noget som jeg ikke har gjort siden 15. august 2017, hvor ulykken indtraf. Jeg vil dog ikke sige, at det gik super godt, men jeg har prøvet og det er et fremskridt ☺️

Årsagen til at jeg prøvede er, at min fysioterapeut har sagt at jeg skal prøve at udfordre mig selv. Jeg skal se om smerterne mest af alt sidder oppe i hovedet. Hvilket de eftersigende kommer til med tiden med længevarende smerter, lytter jeg mig til. Og nu er jeg ikke fysioterapeut eller har forstand på kroppen på nogen måde som min fysioterapeut og jeg tænker at han taler af erfaring og med viden. Så hvorfor ikke prøve det af.. Som han sagde, så stopper jeg jo bare, hvis smerterne ikke forsvinder.

Som sagt så har jeg prøvet, men desværre gør det stadig ondt at ligge på ryggen. Det føles ligesom om, at skruerne borer sig op i ryggen på mig 😔 Men jeg er faktisk villig til at prøve igen, for at se om det kan blive bedre. Det er i hvert fald utrolig frustrerende og hårdt ikke at kunne finde et behageligt leje i ryggen, når jeg ligger og sidder. Hvilket også gør, at jeg sidder mere anstrengende i mange andre positioner. Men kan det blive bedre på sigt, så synes jeg at det er værd at prøve af nogle gange.
Så kryds gerne lidt fingre for mig, at det bliver bedre og muligt med tiden
☺️🙏🏻

En madras som i den grad har gjort mig meget godt!

Kort efter jeg blev udskrevet fra Rigshospitalet fik jeg dog invisteret i en ekstra madras. Idet jeg havde behov for noget som former sig efter min krop, da jeg den gang stadig havde brud i skulderen også. En madras som i den grad har gjort mig meget godt!
Jeg husker ikke helt hvor min madras er fra, men den minder meget om denne madras fra Cocoon Company, denne lyder dog helt fantastisk! Den er i naturlige kapokfibre og fremstillet i et 100% naturligt og økologisk materiale. Og som ekstra bonus, så kan det siges at madrassen er allergivenlig og antibakteriel, idet husstøvmider ikke kan overleve i kapokken. Kapok kan ikke suge fugt. Den er fremstillet uden brug af pesticider eller insektmidler.

Er i også blevet nysgerrige så kan I finde produkter fra Cocoon Company her ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Tina

  Kære Ida,
  dejligt med en god madras, det er alfa omega at ligge godt og du har ret den madras du henviser til lyder super :-)
  Efter min ulykke måtte jeg have både ny seng og nye madrasser.
  En foam madras og en uldmadras med magneter har jeg, det hjælper en del, desværre har jeg stadig mange smerter, men håber de fortager sig med tiden.
  Men der kan lang tid endnu med dine smerter og måske de aldrig helt går væk.
  Jeg håber selvfølgelig dine smerter går helt væk på et tidspunkt.
  Måske du også skal have trøjer som holder din kropsholdning, det kan være godt mod både rygskade og skulderskade.
  Ligesom gode sko med god affjedring er vigtige for dig.
  Håber virkeligt du får retfærdighed i sagen ovenpå det forløb du har været igennem og det ulykken har medført for du og din krop.
  Hilsner og håber du kan få en så dejlig weekend som muligt med ordentlig søvn :-)

  • Tina, som altid tak (!) for dine kommentarer.
   trøjer med holdning.. det har jeg aldrig hørt om, men det lyder smart.
   Er ked af at høre, at du også stadig har smerter.
   Det skal ikke være nemt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.