Det nødvendige mobil lir til personen, som ofte ødelægger det igangværende

/// Indlæg lavet i samarbejde med MOBILCOVERS.DK ///

Overskriften på dette indlæg er meget sigende i min verden! Jeg har det (åbenbart) med at ødelægge mine mobilcovers ufatteligt hurtigt 😣. I hvert fald efter jeg har fået min iPhone XR. Om det er kvaliteten af mine covers ved jeg ikke, men på under en måned præsterede jeg at ødelægge to covers fra iDeal Of Sweden. Og det var egentlig ikke fordi, at jeg tabte min telefon eller lignende..

Coveret fra iDeal Of Sweden er deres Outer Space Agate cover, hvilket jeg bestilte gennem MOBILCOVERS.DK, og her må jeg lige starte med at skrive at jeg er KÆMPE fan af MOBILCOVERS.DKs service og levering. Bestiller man kl. 15 (Og sikkert også lidt senere), så ligger det ude foran ens hoveddør kl. 5.30 morgen efter 👌🏻

Da mit første iDeal Of Sweden cover gik i stykker efter kun 14 dage, skrev jeg til MOBILCOVERS.DK for at høre om det kunne være rigtigt. Her fik jeg hurtigt et svar tilbage, hvor de skrev at det var de kede af og de var søde at sende mig et nyt cover helt uden omkostninger. Men da dette cover også gik i stykker igen efter få dage, kunne jeg simpelthen ikke få mig selv til at kontakte MOBILCOVERS.DK igen. Dette har resulterede i, at jeg har rendt rundt med et mere eller mindre ødelagt cover lige siden, hvor kun et enkelt hjørne holdte coveret og telefonen sammen 🙄

.

Men nu har jeg endelig(!) fået taget mig sammen til at bestille et nyt cover, samt et PanzerGlass. Denne gang blev det dette fine Floral Jungle cover fra Richmond & Finch. Det er lidt mere gummi artigt i materiale, så jeg håber ikke at det går nær så hurtigt i stykker (🤞🏻) som det forrige, selvom jeg var ret glad for mit Outer Space Agate cover! Men jeg kan godt mærke at der skal lidt tilvænning til, at gå fra et cover til et andet. I bund og grund er det jo ikke det store, men valget af et cover siger alligevel en del om en person. Heldigvis synes jeg, at Floral Jungle afspegler mig ret godt, og det gummi artige materiale gør mig så meget mere tryg, end min erfaring med et hårdt cover 🙌🏻☺️ Så nu er mit største håb bare, at det ikke går lige så hurtigt i stykker. Ellers ved jeg heldigvis, at MOBILCOVERS.DK hurtigt kan levere et nyt 🥰

Udover MOBILCOVERS.DK, så har de også siden TABLETCOVERS.DK. Her kan man blandt andet finde en masse forskellige covers og etuier til sin tablet og MacBook. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.