Forresten.. #6

..

  • Sommerferien ligger heldigvis lige om hjørnet og jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg skal 😒. – Jeg ved hvad jeg gerne vil (Maldiverne 🥰), men derfra og til en bookning, er der langt..
  • Jeg har fået en irriterende shoppe lyst her på det sidste. Nu har jeg ellers været inde i en så god periode længe, hvor jeg ikke har følt mig fristet. Men her på det sidste, så er det som om, at jeg bare har behov for alt 😣💸💸💸
  • Der er ikke længe til sommer, hvilket betyder lange aftner og rosé i lange baner 🥰 – Og Aperol – Men det har jeg heldigvis allerede taget hul på 🥰
  • Nu vi snakker sommer, så glæder jeg mig herudover rigtig meget til at vise min nye kjole fra Lauren Ralph Lauren frem ☺️
  • Jeg tror næsten at jeg er den eneste, som ikke har set et eneste afsnit af Games Of Thrones.. 🙈 Jeg var dog til præmiere til det aller første afsnit. Men selv der ville jeg helle hænge i baren, hvor der var fri vin og summerbird flødeboller – tænker nogle gange, at jeg er gået slip af noget 🤔
  • Jeg er super dårlig i et køkken. Det siger mig bare ikke noget, det at lave mad v ville dog ønske at det gjorde.
  • Til gengæld kan jeg rigtig godt lide at tage ud og spise. Og der er mange ‘must try’ på min liste
  • Jeg har heller ikke nogen livret. Men skal jeg vælge et køkken, så vil jeg til en hver tid vælge det vietnamesiske.
  • Jeg har været på arbejdsmarked i snart 20 år. Jeg startede som 13 året med at gå med reklamer og alle mine penge gik til min mobiltelefon regning. Det var tilbage i 1999, så 700 kroner på en mobil regning, ville nok svare til godt 1.200 kroner i dag 😳
  • Jeg synes selv at min niece er SÅ sej! Hun er 3,5 år og kan stave til sit eget navn, samt skrive det 😍🙌🏻
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.