GIVE AWAY – Få smukt og sundt hår med Beauty Bear

/// Indlæg lavet i samarbejde med BilligVoks ///

Jeg har lige så længe jeg husker tilbage, været god til at tage en daglig vitaminpille. Lige fra jeg var barn, fik jeg hver morgen serveret en børnevitaminpille til morgenmaden. Det var en af dem der kunne tygges og smagte af jordbær. Men i stedet for at tygge den, så jeg valgte altid at ligge den på tungen og lade den opløse. Hvilket resulterede i, at det blev til noget pulver agtigt stads og en meget parfumeret oplevelse. Men som barn var det en fest 🥳🥳

Heldigvis er udviklingen indenfor vitaminer blevet bedre og i dag og de er blevet en del mere lækre og producenterne er virkelig blevet gode til at fokusere på særlig egenskaber og udviklet vitaminer indenfor særlige fokus områder.

Et af de vitamin brands som jeg synes rigtig godt om er Beauty Bears. Deres små søde vitaminbamser er nogle af de sødeste jeg er stødt på og svære ikke at holde af 🥰

Beauty Bear er en dansk virksomhed, der har mere end 40 års erfaring indenfor produktionen af kosttilskud. Deres formål er, at kosttilskud skal kunne indtages nemt og på en lækker måde. Og det formål må man sige, at de har gjort godt! Deres formål er, at kosttilskud skal kunne indtages nemt og på en lækker måde. Deres vitaminpiller ligner slik i deres vingummibamse form og har smag af æble, hindbær, solbær og fersken. Noget som kommer fra frugtfibre.

Beauty Bear – Making the world beautiful

Beauty Bear er udviklet til særligt formål og findes i varianterne, SKIN, HAIR, NAIL og TAN:
SKIN Gummies forbedrer hud kvaliteten og optimerer fugt og fedtsyrebalancen i huden.
NAIL Gummies, bidrager til vedligeholdelse af negle.
TAN Gummies og er med til at vedligeholde hudens kollagen, hvilket er med til at vedligeholde og styrke huden.
HAIR Gummies bidrager og vedligeholder håret, samt dannelse af kollage i alle hårstrå.

For at få den bedste effekt, anbefaler Beauty Bear, at man tager to gummies af den pågældende bear om dagen, men man kan sagtens mikse mellem alle bears (altså tage to af hver 😊) . Og så er de alle veganske og uden kunstig farve-, smags- og sødestoffer.

Jeg har tidligere prøvet deres NAILs gummies. Jeg tog dem i tre måneder og jeg kunne virkelig mærke at mine negle blev mere stærke og ikke flækkede så meget, som de normalt gør. Jeg var dog også noget nysgerrig på deres HAIR og SKIN. HAIR, da mit hår er noget kedeligt og godt kan bruge et godt skud vitaminer og SKIN, da jeg tænker at de vil være perfekte til efter vinteren.

.

En bøtten Bear koster 249 kr og indeholder 60 bears, hvilket svare til 1 måned og fås blandt andet hos BilligVoks.

Men.. Kunne du også godt tænke dig at starte dagen med Beauty Bear HAIR, så udlodder jeg lige nu 60 Beauty Bear HAIR 😊 Og tro mig, de smager himmelsk 😍

For at deltage i min give away skal I:
1. Lig en kommentar. Et hej eller en smiley er fint. Men en hyggelig hilsen er også mere end velkommen 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte ❤️
3. Hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
4. Følg BilligVoks på Instagram eller facebook
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 21. april 2019 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke til benitaa_ der deltog via instagram 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

  1. Gitte Leth

    Sikke en skøn præmie;-) har længe kunne tænke mig at prøve disse `bamser`, så jeg krydser lige alle fingre her:-)

  2. Tina

    God formiddag søde,
    jeg vil rigtig gerne prøve lykken og smage bamserne :-)
    Du ønskes en så god dag som muligt og pas på dig og kroppen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.