March news 2019

| I kop Royal Copenhagen | Perle hårspænde Everneed | Kjole Lauren Ralph Lauren | Blazer HM | Top Cream | Sandaler Hermès | Kimono Kaffe | Blazer HM | Top Kaffe |

Uha marts måned bød på meget nyt og langt mere, end jeg turde drømme om. Men heldigvis er det også nogle gode ting

Bedste køb må dog siges at være min I kop fra Royal Copenhagen, Lauren Ralph Lauren kjolen og mine nye Hermès sandaler.
Koppen er én som jeg godt kunne tænke mig, lige siden Royal Copenhagen lancerede deres alfabet krus. Men I kruset er først lige kommet i marts (og en del af deres forårs nyheder) og jeg købte mit krus blot 4 dage efter at det var blevet lanceret 🥳. Jeg synes at det er så fint og bliver helt glad i låget, (næsten) hver morgen, hvor der drikkes morgenkaffe af det ☺️
Lauren Ralph Lauren kjolen spottede jeg allerede i slutningen af februar. Men der skulle lige lidt overtagelse til, da jeg synes at 1.849 kroner er mange penge for en kjole. Men da den blev ved med at rumstere i mit hoved måtte jeg slå til sidst. Så nu glæder jeg mig til, at jeg kan iføre mig den, når foråret og sommeren rigtig kommer ☺️

Lauren Ralph Lauren kjolen spottede jeg allerede i slutningen af februar

Hermès sandaler er ligeledes nogle, som jeg har drømt om i et godt stykke tid. Jeg købte dem i den sorte udgave sidste år, men selv dengang var jeg i tvivl om farven. Jeg var sågar i tvivl helt frem til, at jeg stod ved kassen. At jeg valgte de sorte dengang, har jeg dog ikke fortrudt. Men de bruger blev også ved med at rumstere i baghovedet. Så da jeg endelig så at de var tilgængelige i min størrelse, slog jeg til. Og jeg er nu dobbelt så klar til at vise mine tær frem til sommer. Og så passer de jo perfekt til Ralph Lauren kjolen 😍

Herudover fik jeg også erhvervet den fineste top fra Cream, den gule top og kimono, hvilket begge er fra Kaffe, to nye blazere fra HM og et perle hårspænde Everneed – jeg blev simpelthen for irriteret over Ebays leverings tid med de andre spænder jeg købte i februar, så jeg endte med at købe et på Østerbrogade.

Hermès sandaler er ligeledes nogle, som jeg har drømt om i et godt stykke tid

Mht. den sorte cardigan. Det er egentlig ikke fordi at jeg mangler en sort cardigan – tror at jeg har 4 i forvejen(..), men den er pæn og var billig og jeg blev nok revet lidt med prisen 🙈. På samme måde blev jeg revet med af den lyseblå. Synes at farven er så dejlig sommerlig og så var den sat ned med 50 % og kostede kun 125 kroner – så følge næstes at den blev smidt i nakken på mig ☺️
Begge cardigans har allerede været i brug og særligt den lyseblå har fået mange fine kommentarer med på vejen☺️

Har I også fået købt noget godt i marts måned? ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.