Mine planer for april

Så siger kalenderen april måned og ikke nok med det, så starter alle de dejlige helligdage og påsken også 🥰. Og så er første kvartal af 2019 sørme også allerede gået. Er det kun mig som synes, at tiden flyver af sted?

Ligesom marts måned, så har jeg nogle gode ting at se frem til. Men som april måned skrider frem, så kommer der nok lidt mere på programmet. Men indtil videre har jeg en dejlig april måned at se frem til ☺️

Jeg skal holde påske ferie ☺️🙌🏻

Den skal blandt andet stå på følgende:

  • Arbejde, det er i hvert fald det, som starten af april vil og har bestået af.
  • Jeg skal til et arrangement med Hollandske Squalan, hvor jeg blandt andet ska høre om hvordan man opnår smuk og strålende hud med den rigtige pleje både udefra og indefra – noget jeg glæder mig ret meget til. Jeg har kun prøvet deres Eye Serum, hvilket jeg har været rigtig glad for.
  • Jeg skal hygge med en masse dejlig damer og herre fra min efterskole. Vi er en lille flok som mødes i ny og næ og jeg elsker det. Det er nogle personer jeg har kendt siden 2002 og selvom jeg ikke ser dem mere end nogle få gange om året, så betyder de utrolig meget for mig. Denne gang går turen til Ringsted hvor den ene bor.
  • Jeg skal holde påske ferie med hele 10 dages fri fra arbejde og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at komme helt ned i gear og bare slappe af. Havde jeg dog en tur til Maldiverne i sigte, havde det lige været toppen over iét!
  • Jeg skal i sommerhus i nogle af påske dagene. Op til mine forældre, hvor de blandt andet inviterer til påske frokost.
  • Jeg skal en tur på Krogs Fiskerestuarant med en veninde. Sidst jeg var der var til DiningWeek, siden da har de fået renoveret. Men jeg er sikker på, at maden er lige så lækker som de foregående gange 😋
  • I slutningen af april er jeg inviteret til fremvisning af Eva Solos New Furniture Collection.
  • Og så er der jo den der ongoing fys… men det behøver vi ikke snakke mere om 😣
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.