Outfit 2019 #3 – En ny gul sag fra Kaffe clothing

Okay.. jeg kan vist ikke skjule, at de der outfits indlæg, bliver en mere og mere sjældenhed her på bloggen. Det er egentlig lidt ærgerligt synes jeg. Det er nogle af de indlæg som jeg holder mest af, at klikke hos på hos andre blogger. Jeg kan godt lide at blive inspireret og så synes jeg også, at ens påklædning siger en del om selve personen.

Heldigvis er lidt bedre end ingenting og derfor vil jeg præsentere jer for bloggens 2019 tredje outfits indlæg ☺️ Outfittet er fra en søndag sidst i marts, hvor jeg var en tur i ILVA sammen med min mor. Planen var at kigge efter et skoskab, da jeg godt kunne bruge at skjule mine sko bag noget pænt, eller bare skjule dem. Og min mor er lidt på udgik efter en sovesofa, hjem til et af værelserne derhjemme.

Årsagen til, at jeg kigger efter skoskab er, at lige nu står mine sko på et åbent stativ i soveværelset. Hvilket ikke er synderligt kønt.. Jeg har derfor længe godt kunne tænke mig noget, hvis jeg kan skjule dem bag. Desværre fandt jeg ikke det søgte i ILVA, men det var hyggeligt at se min mor og sludre lidt ☺️

Men nu til selve outfittet ☺️ Toppen er nemlig ny og er fra Kaffe clothing. Den er en del af deres forårs nyheder og jeg er vild med dens gule farve. Den gør mig helt glad i låget og når solen så skinner samtidig, så er det ren win win på humør barometret ☺️ Den er i 100% Viscose og simpelthen så behagelig at at have på og så er jeg vild med dens smukke og trendy blomsterprint, samt den feminine detalje med flæserne nederst på blusen. 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

 1. Tina

  Flot til dig :-)
  Gul er så fint og friskt og lige min farve især nu her til påsken :-)
  En god dag ønskes.

  • Tak Tina :)
   Ja gul er så fin en farve – man bliver helt glad i låget af den :)
   Tak, håber at du har haft en dejlig onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.