Pizza fra BEHOV – Min første bestilling fra Wolt

Pizza fra BEHOV – Min første bestilling fra Wolt

Som fortalt i dette indlæg, så sås jeg med to veninder i påsken. Programmet stod på ren hygge, øl, vin og pizza🥰.
Valget af mad var som skrevet, faldet på pizza. Noget som faktisk var mit forslag. Jeg havde egentlig alle mest lyst til Gorms og deres Sweet Truffle, Denny Special eller pizzaklapperen Gitte Stallone – det skal ikke være nemt at beslutte sig 🙈☺️
, men Torvehallerne lukkede allerede kl. 18 og vi havde aftalt at mødes kl. 18.30.
I stedet for valgte vi at tage hjem til min veninde som bor tæt på Torvehallerne og gjorde brug af
Wolt. – min aller første Wolt bestilling 🙈. Men hold op hvor er det smart! Og på mobilen kan man følge cyklisten, noget jeg var ret betaget af 😂

Vi endte med at bestille pizza fra BEHOV. Jeg valgte deres ‘Single Top‘. En pizza hvor man har mulighed for, at vælge en enkel ingrediens. Jeg endte med at vælge kylling som topping – noget som jeg hurtigt fortrød, da en pizza med svampe lød så meget mere lækket! Det er altid godt at være bagklog 😒. Eller at jeg ikke tog deres ‘Byg-selv pizza‘ hvor man har mulighed for at vælge båe sauce, ost og topping. Men det er altid godt at være bag klog,
Mine veninder valgte deres GRETHE, en klassisk pizza med tomatsauce, Fior di latte, basilikum og olivenolie og BLEGFIS en pizza med hvid sauce, mozzarella, kødboller, salvie.

Generelt var pizzaerne fine. Dog synes jeg ikke, at de lever op til Gorms. Min pizza var god, men mængden af kylling var dog noget begrænset og smagsløst og mængden af ost var så enormt, at jeg fjernede 8/10😳. Så spørgsmålet er, om jeg kommer tilbage til BEHOV. Det gør jeg nok ikke.. Her synes jeg, at der findes andre og bedre pizza udbyder, men nu er det prøvet☺️ Men Wolt(..) det er sku smart og dejlig nemt! Og elsker ideen om, at man kan følge sit cykelbud 😍


.
Pizza fra BEHOV – Min første bestilling fra Wolt

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.