Smuk ny pude fra By Fogstrup har fundet plads i sofaen

/// Indlæg er lavet i samarbejde med By Fogstrup ///

Boligindretning er noget som jeg altid godt har kunnet lide. Da jeg var yngre havde jeg sågar en drøm om, at jeg gerne ville være indretningsarkitekt når jeg blev større. Men som tiden gik, fandt jeg ud af, at jeg desværre ikke er skabt til det 😔
Når det kommer til min egen indretning, så består den mest af alt af de hvide og grå toner. To farver som jeg har det rigtig godt med, men nogle gange kan det også godt bliver lidt kedeligt. Så lidt andre farver, ville nok ikke skade helt at få indenfor i hjemmet. Jeg går dog meget op i, at det jeg erhverver, er noget som er i god kvalitet. Og samtidig noget som kan bruges længe.

Jeg har altså godt kunne tænke mig at knække mit hvide, grå univers, men ting (overvejelser og overbevisning 😒) tager tid. Men nu har jeg endelig, langt om længe fået taget mig sammen og fundet den helt rigtig mønstre/farve bryder.

Tingen som jeg taler om er, min nye cognac farvede pude fra By Fogstrup, som har fået plads i sofaen. Puden har målene 40 x 40 cm og er lavet i semianilinlæder, hvilket eftersigende skal være ét af de mest fortrykkende produkter til daglig brug.
Nu er jeg ikke selv særlig kendt indenfor semianilinlæder, men ud fra min pude at beskrive, så er både mål, komfort og blødhed helt perfekt og farven passer faktisk også helt okay til min sofa. Noget jeg var en pæn del tvivlsom på, idet jeg aldrig har været særlig stor fan af kombinationen af grå og beige. Men man kan jo ændre mening ☺️

Min nye pude er som beskrevet ovenfor fra By Fogstrup, hvilket er en familieejet virksomhed, hvis drøm er at levere dansk kvalitetsdesign til sine kunder. Hvert enkelt stykke skind er særligt udvalgt til hvert af deres produkter. Det samme er kvalitet og formål.

.

Puden jeg har bestilt findes udover i den mørke cognac farve også i sort, lys cognac og mørke brun og i flere forskellige design. Min pude er i designet ‘tre felter’, hvilket vil sige tre syninger. Men findes herudover i 6 andre design, nogle med andre felter og en med knap.

Udover deres puder, så har de blandt andet også hynder til stole. Blandt andet har de hynder til Y stole, hvilket er noget jeg mangler. Pt. låner jeg en af mine forældre, som ligger i den stol som jeg bruger oftest. Men det kunne være rart at have en hynde til hver af mine fire stole.

Mine nye puder er allerede faldet godt tilpas i mine sofa og har fået nogle fine ord med på vejen fra andre. Og som tidligere skrevet så er kombinationen af beige og grå ikke helt så ringe igen, som jeg altid har tænkt. Men måske mit indre jeg, ville have haft det lidt bedre med puden i den sorte udgave. Men det er også sundt at prøve noget nyt ☺️ Indtil videre, så er jeg i hvert fald ganske tilfreds med min nye pude ☺️

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.