April News 2019

.| Strik Filippa K | Jeans Only | Frakke OnlyLøbesko Adidas |

Så er endnu en måned gået og vi har nu rundet 1/3 af 2019 😳.
I april måned er der tilføjet fire nye ting til garderoben. To ting jeg har haft i tankerne længe, et spontant køb og noget som gavner helbredet. 

  • Første ting er stiktrøjen fra Filippa K. Faktisk var det en, som jeg også købte i december, men da jeg ikke var helt sikker ved mit køb, valgte jeg at bytte den igen. Men da den blev ved med at figurerer i mine tanker, købte jeg den i april.
  • De blå jeans er ligeså nogle som jeg har tænkt at jeg gerne ville have længe. Egentlig var jeg lidt ude i nogle Levis, men da jeg en dag var forbi Magasin prøvede jeg dette par fra Only og synes at de var perfekt behagelige og så er de dejlig højtaljede.
  • Frakken fra Only er nok mit spontanske køb for april. Jeg ved at jeg mangler en frakke og faldt over farven. Men den kunne nok godt have været en størrelse mindre. Så om jeg vil bruge den lige så meget som da den røg i kurven.. det er jeg desværre lidt i tvivl om 😬🤔
  • Løbesko – Nye løbesko, for ja. jeg har begyndt at løbe igen 🙌🏻. Eller jeg prøver på det. For løb er måske så meget sagt.. Min rute er godt 2 kilometer og tager 13 minutter, så hurtigt går det ikke. Men bare det at prøve og være i gang igen er rart. Men jeg kan godt mærke at det gør ondt i ryggen. Men for at gøre det bedre, så har jeg investeret i et par løbesko med en ekstra god stabilitet, der bringer utrolig god støddæmpning, hvilket er vigtigt for min ryg.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.