GIVE AWAY – Vind lækre nyheder fra skyn ICELAND

/// Indlæg lavet i samarbejde med Nord Brands ///

Jeg elsker, når jeg har mulighed for at forkæle jer læsere med en give away. Og særligt, når det er produkter, som jeg selv synes rigtig godt om. Og lige præcis er sådan en give away, som jeg vil fortælle om nu ☺️

I sidste uge skrev jeg dette indlæg, hvor jeg fortalte om skyn ICELANDs nye Icelandic Youth Serum. Et serum, som blev lanceret i april måned 2019. Og et produkt, som jeg har været så heldig at kunne forkæle en heldig læser med 🥰

Den fugter, giver glød og udglatter stresset hud. Det absorberes hurtigt i huden, samt trænger dybt ind og retter op på eventuelle skader, stimulere kollagen-dannelsen og samtidig booster fugtighedsniveauet. Alt dette mens ens hudtone forbedres. Og som noget af det sidste, så beskytter og genopretter det også hudens ungdommelige udseende. Og forebygger stressrelaterede tegn på aldring.

Vind et af mine yndlings serum

Jeg har næsten, desværre, allerede brugt mit Icelandic Youth Serum op. Men det er nok et, som finder vejen hjem til mig igen. Det er nemlig uden tvivl, blandt de bedste serum jeg har prøvet, hvis ikke det bedste! Jeg synes at dets effekt er rigtig god! Og som det skrives, så fugter den, trænger hurtigt ind i huden og så synes mine fine linjer om øjene mindre synlige og så giver det, den blødeste hud 😍

Udover Icelandic Youth Serum, har jeg været så heldig, at kunne ligge en Hydro Cool Brightening Face Mask oven i, hvilket også er en april 2019 nyhed. Den går for at være en intensiv, opfriskende 10-minutters behandling. Ens hudtonen vil blive mere ensartet og så genopliver den tør, trist og glansløs hud. Her udover bekæmper den blidt og effektivt de mørke alderstegn, akne-ar og pletter, hvilket den gør med dens virkningsfulde melanin-reducerende ekstrakter og antioxidanter.
Det er desværre ikke et produkt, som jeg selv har prøvet. Men ud fra den erfaring, jeg har med skyn ICELAND og hvad der skrives om produktet, så kan jeg ikke andet end at forestille mig, at det er fantastisk ☺️

I har altså mulighed for at vinde mit favorit (det kan jeg vist godt tillade mig at skrive) Icelandic Youth Serum og Hydro Cool Brightening Face Mask. Hvilket alt i alt, er lækre produkter for 620 kroner 🌸

For at deltage i min give away skal I:
1. Lig en kommentar. Et hej eller en smiley er fint. Men en hyggelig hilsen er også mere end velkommen 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte ❤️
3. Hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 26. maj 2019 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke til @_ulrikkakristiansen, som deltog via instagram☺️🌸🎈

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

 1. Pernille Skov Thorstedu

  Lyder som skønne produkter, jeg meget gerne vil prøve ❤️
  Krydser fingre, og håber heldet er med mig

 2. Birna Lambaa

  Åh JA tak!! Elsker også Skyn Icelands produkter, men har ikke prøvet disse, endnu så TAK for muligheden❤️

 3. Tina

  God morgen søde Ida :-)
  Sikke dejlige produkter fra Skyn Iceland :-)
  Jeg fik engang noget fra en kollega, som havde været på ferie der, så det vil jeg meget gerne prøve at vinde.
  Du ønskes en super dejlig dag :-)

 4. Simone Olsen

  Jeg har aldrig hørt om det mærke før, men det lyder da virkelig spændende – kunne være man fandt sin nye favorit! Jeg krydser fingre :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.