Mine favorit spisesteder til en hurtig og god bid mad i København

.

Sommeren er så godt på vej. Og når det er sommer, har vi det med at sidde og hygge udendøre. I den forbindelse har jeg prøvet at stable et lille overblik sammen over mine yndlings steder at spise en god frokost/aftensmad – både inhouse og som take away ☺️

  • Er man til pizza, så er Gorm’s klart at foretrække, hvis I spørg mig. Jeg er vild med deres sprøde og tynde bunde og jeg kan snilt spise en hel pizza derfra. Gorm’s findes flere forskellige steder i København og er det sommer og vejret godt, så kan jeg varmt anbefale at nyde en pizza ved Torvehallerne, Tivoli Food hall eller tage den som take away og med ud i en nærliggende park.
  • Er man til den populære poke bowl, så er min favorit MyPoké. Jeg synes at de laver dé bedste poke(!) og har tidligere skrevet om dem her, her og her. Jeg kan særligt anbefale deres Huli Huli med kylling, Ahi med tun, Elle med laks og Deep Dive med rejer. Og så ligger de mange forskellige steder ☺️
  • Er man på Christianshavn og har lyst til sandwich, så vil I ikke blive skuffet, hvis I tager forbi BlueHouse sandwich. Deres sanswich er utrolig gode og de spare ikke på noget og så er deres kylling 👌🏻😋
  • Er man dog mere til sharwarma og omkring Vesterbro/Tivoli, så laver BobbaBella virkelig gode sharwarma! Bobbabella er en del af Kadeau Familien og deres svar på street food, hvilket de gør virkelig godt! Dog har jeg stadig tilgode at besøge selveste restaurant Kadeau 
  • Bliver vi i Tivoli Food hall, så er islandske Gló og mexicansk Zócalo virkelig også værd at besøge.
  • Hvis man er mere til en salat, hvor man selv kan vælge indhold så er SMAG, WEDOFOOD og Fredco´s deli e foretrække.
.

Håber at det kan være lidt inspiration til de kommende sommerdage/aftner ☺️
Må jeg komme med mine favoritter, så ligger MyPoke klart øverst på listen, men tæt herefter ligger Gorm’s, BlueHouse og Bobbabella ☺️

Har I nogle tilføjelser, så kom endelig med dem ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.